Home » Zoë denkt erover zichzelf verkiesbaar te stellen als manager

Zoë denkt erover zichzelf verkiesbaar te stellen als manager

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Imadiddin heeft het plan om zich aan te melden als nieuwe manager van de maand. Vooralsnog was er nog niet echt duidelijk wie zich ook nog verkiesbaar wil stellen. Zoë lijkt ook wel wat in te zien om manager te worden.

Imadiddin gaat het doen en Janet zegt Zoë tegen Wanda. Echt reageert Wanda verbaasd, en Gert-Jan? Nee zegt Zoë en Wanda laat weten dat ze beide eigenlijk best wel k*t keuzes vindt. Maar ik denk oprecht maar dan moet je dat wel willen, dat als jij mee gaat doen er wel een kans is dat mensen op jou gaan stemmen. Best wel groot. Natuurlijk zegt Zoë, een Jeffrey vindt dat bijvoorbeeld alleen maar grappig. Klopt zegt Wanda en ik ga dan sowieso ook op jou want van die drie mensen vind ik dat een betere keus. Het enige wat ik niet zou kunnen is tellen van de boodschappen merkt Zoë op. Maar verder ja, wat zijn de taken van de manager? Wanda vertelt dat het mailtjes typen is met bijvoorbeeld vragen, of medicijnen die je moet regelen, soms die brieven die je binnen krijgt, soms krijg je informatie die je niet mag bespreken en jij bent diegene die een bespreking moet houden. Maar ook beslissingen en knopen doorhakken. Zoë acht de kans wel groot dat je helemaal gek gemaakt wordt maar zouden ze dat ook doen? Die andere kant is niet perse tegen mij. Wanda vraagt zich af wie dat zou moeten doen en wat de lol ervan is. Jeffrey zou het echt leuk vinden denkt Zoë. Dat denk ik ook zegt Wanda, die vinden dat grappig maar juist omdat ze denken dat jij dat niet aan zou kunnen. Maar ik denk juist dat ze ook denken misschien kan ze het wel, jij blijft ook altijd jezelf. Je staat er als Zoë als je op het podium iets moet zeggen. Ik denk ook wel dat het een goede stunt is merkt Zoë op. Maar als Gert-Jan wel gaat dan gaan ze wel op hem. Wanda denkt dat ook en als Janet zou verliezen ze zichzelf nooit meer verkiesbaar stelt. Ook is het manager zijn bij de meeste niet in de koude kleren gaan zitten. Ik maak me niet zo snel druk merkt Zoë op, Wanda is het ermee eens maar je kunt wel boos worden om dingen. Zoë antwoordt dat ze dat dan moet leren. Het moet volgende week maandag wel doorgegeven worden, dat hoorde ik in de wandelgangen. Stel je voor dat ik op een poster sta lacht ze verder. En wil het in de slaapkamer mededelen dat ze het wel gaat doen. Het is wel een stunt. De timing is gewoon perfect, zie je mij al zitten daar op kantoor lacht ze. Ik ben benieuwd hoe de meiden erop reageren eindigt Wanda…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter