Home » Nadir raakt gewond tijdens boksen en Imadiddin wil manager worden

Nadir raakt gewond tijdens boksen en Imadiddin wil manager worden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat de deelnemers gestemd hebben over de beloning van hun eerdere verdienopdracht loopt Madeleine naar boven om door te geven dat de groep voor een bingo kiest. Imadiddin gaat ook naar boven, hij wil namelijk wat vragen over manager worden. Ik wil me dus verkiesbaar stellen voor de manager van volgende maand begint hij. Wanneer moet ik dat aangeven? Madeleine laat weten dat dat volgens haar volgende week is, maar dat weet ik niet precies want dat krijg ik nog door. Ik ben nu pas één week en het is twee weken van te voren. Madeleine pakt daarna het rijgelementenboek erbij. Er staat niet bij wanneer maar ik weet van Martin dat hij er een mailtje over kreeg. Imadiddin vraagt daarna papier maar volgens Madeleine kan dat ook wel op karton. Madeleine wil niet gelijk papier geven wat als dadelijk heel de groep zich opgeeft. Het was alleen voor bijzondere dingen maar  volgens Imadiddin is dat ook wel het geval. Uiteindelijk krijgt hij toch een velletje papier. Wie zou zich nog meer verkiesbaar stellen?

Verder zijn de deelnemers druk bezig met boksles verzorgd door Isaac. Binnenkort is er namelijk een boksgala en verschillende deelnemers doen eraan mee, waaronder Nadir. En de training voor Nadir is niet helemaal goed gegaan. Nadir heeft een klap gehad tegen zijn rib en deze doet nu pijn. Volgens Nadir voelt het echt niet goed en moet er naar gekeken worden. Ik was super gemotiveerd en nu ben ik diegene die afdruipt zucht hij tegen Madeleine. Ik wou Martin gewoon even een lesje leren en dan ga ik tegen Jerrold en dan raakt hij mij per ongeluk verkeerd en daar baal ik super erg van. Het voelt niet goed herhaalt hij. Wat een k*t zooi. Ik zat er zo lekker in en dan gebeurd er dit. Hij slaat daarna kwaad op zijn bed en blijft negatieve gevoelens houden. Madeleine gaat vervolgens een mailtje sturen naar de regie. Isaac komt ook even kijken en probeert het positief te houden. Niemand gaat tegen Martin vechten, we houden de partij open. Die komt uiteindelijk wel weer terug. Sh*t happens, we pakken door.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Nm 13 oktober 2022 - 23:23

Fffffg

Beantwoord

Laat een reactie achter