Home » Jeffrey kreeg bezoek van een fan en Wendy mist de band met Babette

Jeffrey kreeg bezoek van een fan en Wendy mist de band met Babette

Afgelopen avond waren er fans bij het een jaar van je leven terrein. Terwijl Mirthe en Janet buiten zaten werd er hard geroepen. Zet hem op Jeffrey, zet hem op! Sasha en Bern zaten in de kas en hoorde het ook. Volgens Sasha moeten ze naar binnen. Echter is er geen muziek signaal afgegaan zoals de regel is. Het is nu ook weg laat Mirthe weten maar het was een jongen.

Verder verloopt de avond vrij rustig. Wendy en Mirthe hebben nog een gesprek over Babette. Mirthe vraagt aan Wendy hoe het nu is met Babette. Jullie hebben meer afstand en dat viel mij op. Ik zat niet lekker in mijn vel legt Wendy uit. Zij was bezig met de pool party, gestopt met roken, alles bij elkaar. Denk ik, het komt wel goed. Ze heeft het druk, alle twee weer even nadenken misschien. En je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn. Dat kan ook niet antwoordt Mirthe. Ik zag het gisteren al en vandaag besefte ik het. Ik dacht wat is er aan de hand. I don’t know antwoordt Wendy. We waren van de week wel aan het praten maar toen was ik aan het huilen en iedereen zat erbij en ik ben toen weggelopen. Dat had ik misschien niet moeten doen maar ik kon er even niet tegen. En daarna heb ik geen tijd gehad of gemaakt om te kletsen. Dus dan wachten we even tot de tijd er is en het komt wel goed. Zij kan ook niet zonder jou merkt Mirthe op, ze komt ook wel naar je toe. Gewoon even rust benadrukt Wendy. En vooral omdat ik zei hoe ik het ervaarde en zij zei dat dat niet zo is. Terwijl zij niet weet wat ik voel, dus toen ben ik weggelopen. Wel begrijpelijk antwoordt Mirthe en volgens Wendy hoeft daar niemand bij te zijn. En ik kom dan toch niet meer uit mijn woorden. Zij vindt dat vervelend maar ik niet want dan kan ik nadenken. Morgen misschien wel even samen zitten. Natuurlijk mis ik haar maar ook thuis, het is alles tegelijk. Mirthe geeft Wendy een knuffel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3.8]

Laat een reactie achter