Home » Een gesprek tussen Babette en Wendy loopt uit de hand en leid tot geen verzoening

Een gesprek tussen Babette en Wendy loopt uit de hand en leid tot geen verzoening

Nadat Moraima met Wendy over de vriendschapsbreuk met Babette gesproken heeft besluit Moraima de twee uit te nodigen voor een gesprek in slaapkamer 2. Het is nodig om de situatie eens uit te spreken.

Moraima zegt er is wat aan de hand, jullie beiden zeggen dat er niks is. Maar zo voelt het wel voegt Wendy eraan toe. Ik snap ook niet wat er is antwoordt Babette. Voor mij is er ook niks. Als jij de badkamer in komt lopen en je doet een aanname over een gesprek, je gooit iets en je loopt weg. Dan denk ik bijzonder. Moraima komt naar mij wat er is, dan denk ik waarom kom je niet naar mij toe? Ik weet je mening al over de 1000 euro stelling. Dat is prima maar dan ga je op rood, moet ik daar met jou over praten? Wendy merkt op dat het ook over managersverkiezing gaat. Babette zegt dat ze al gezegd heeft dat ze op Janet gaat. Ik dacht dat zij (Moraima) het niet wilde dat had ik gezegd benadrukt Wendy. Wat boeit mij het gaat Babette verder, ik heb mij teruggetrokken dus of het Janet of Moraima wordt maakt me niet uit. Dus alsof ik met Rupert daar over ga tellen, dat is niet zo. Het gaat mij erom dat Rupert gelijk naar jou gaat zegt Wendy. Ik weet toch hoe hij is. Maar elke keer als ik naar je toe loop dan loop jij weg. Vanmorgen mocht ik er niet bij zijn. Zo’n gevoel heb ik wel. En dan komt er dit nog eens bovenop. Babette denkt dat ze een optelsom gemaakt heeft wat iets wat er niet is. Als er iets is kom ik naar je toe en zeg ik het tegen jou. Ik ga nu inderdaad niet bier drinken, ik zit op een andere golflengte dat klopt. Daar heb ik lang geleden een beslissing heeft gemaakt. Als zij (Zoë) zit te huilen en vraagt kijk wie het is. Wendy herhaald dat ze het zo voelt, elke keer als ze erbij komt Babette wegloopt. Je moet niet elke keer zeggen dat het raar is want zo voel ik het. En dan kwam dit er nog eens bij. Je moet niet elke keer zeggen dat het raar is, en daarna loopt ze kwaad en emotioneel weg.

Babette vraagt zich af wat ze gedaan heeft. Dat mag haar gevoel zijn maar het is niet zo. Voor mij voelt het heel onterecht dat ik altijd wegloop. Natuurlijk zijn er dingen waardoor ik afstand heb genomen doordat ik niet meer rook of drink. Dat het haar gevoel is respecteer ik. En nu loopt ze weer weg en zo kan ik niet communiceren. Ik zit met te verdedigen wat niet zo is. Zoë benadrukt dat het voor Wendy wel zo kan overkomen. Babette benadrukt op haar beurt dat ze niet het belang heeft iemand te negeren…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.5]

Laat een reactie achter