Home » Zoë is klaar met de mensen, het management en haar hoofd loopt vol

Zoë is klaar met de mensen, het management en haar hoofd loopt vol

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is weer aangebroken. Zoë lijkt vandaag niet lekker in haar vel te zitten en is er helemaal klaar mee.

Het is weer zo’n dag zegt Zoë als Babette het kantoor in komt. En voegt er huilend aan toe dat ze boos wordt van deze mensen. Vertel reageert Babette terwijl ze haar een knuffel geeft. Ja niks gaat Zoë emotioneel verder. Het gaat weer om niks. Isaac staat hier met Mirthe en ik zeg niet in de deuropening staan want anders kan er niemand langs. En toen deed ik een krat in de sluis die ik neergooide,  toen liep ik lans Jeffrey en hij zei wil je oorlog dan krijg je oorlog. Ik doe niet eens wat maar door mijn eigen domme gedrag krijg je dit. Babette denkt dat ze die reactie kreeg omdat ze met die kratten gooide. Ik word ook weer wakker gemaakt voor dingen gaat Zoë verder. Dan weer dit dan weer dat. Maar het is gewoon dat omdat hij gelijk zegt wil je oorlog. Je bent gewoon slecht opgestaan en dat is naar merkt Babette op. Mijn hoofd loopt gewoon vol zegt Zoë. Babette vraagt wat ze vandaag allemaal moet doen. Boodschappen laat Zoë weten. Babette staat op, pakt een papiertje en zegt het is nog 5 dagen. Het zijn gewoon deze mensen huilt Zoë. Het is frustrerend zegt Babette. Het is gewoon irritant gaat Zoë verder. Elke keer hetzelfde. Babette denkt dat ze even sorry moet zeggen dat ze met haar verkeerde been uit bed is gestapt. We gaan nu even opschrijven wat er allemaal gedaan moet worden. Ik ben gewoon even klaar mee met deze mensen zucht Zoë weer.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4]

Laat een reactie achter