Home » Kim D raakt gewond in een jaar van je leven en vreest dat het gebroken is

Kim D raakt gewond in een jaar van je leven en vreest dat het gebroken is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is het oudjaarsdag in een jaar van je leven. Er zijn al flink wat oliebollen gebakken en om de dag door te komen staan er verschillende activiteiten op het programma. Na de lunch wordt er een toast uitgebracht aangezien Janet een connectie heeft met Australië. Daarna is het tijd voor spelletjes. Er wordt touw getrokken maar dat gaat al snel mis. De band waar de deelnemers aan trekken springt kapot. Met als gevolg dat iedereen op de grond valt. Kim D schreeuwt het uit van de pijn. Er wordt bloed geroepen en Isaac gaat een theedoek halen. Hij stuurt iedereen weg en zegt dat de EHBO kist gepakt moet worden. Daarna wordt de livestream enige momenten onderbroken.

Als er weer beeld is zit Kim D op de bank. Kim D drukt een verbandje op haar hand, ze gaan mij niet verdoven hoor. Isaac verbind haar wond. Ze hebben het over wat er gebeurd is, de gesp van de spanband is in haar hand gekomen. Tijdens het verbinden heeft Kim D pijn, er moet ook een foto gemaakt worden hoor. Ik ben wel blij dat het snel stopte met bloeden. Ik dacht wel oh sh*t en zei Isaac kom, kom. Ik dacht dat je een grapje maakte antwoordt Isaac. Het is klein maar ik denk dat het gebroken is dat is het hem een beetje gaat Kim D verder. Gehecht worden maakt niet uit maar het voelt als gebroken. Jeffrey denkt dat het wellicht zwaar gekneusd is dat doet veel meer pijn. Volgens Isaac is de dokter onderweg. Later gaan de twee even in het kantoor zitten. Elders is er meegekeken vertelt hij. Ze konden zelfs zien dat er een klein gaatje in is gekomen. De BHV-er van de beveiliging heeft ook meegekeken. Ze hebben achter een gesprek gehad… Het geluid wordt vervolgens tijdelijk uitgezet. Als we Isaac weer kunnen horen zegt hij dat de gesp er tegenaan is gekomen. Je kunt je vingers bewegen, we kijken het aan. Als de tinteling blijft dan gaan we over naar de tweede stap. Daarna gaat Isaac een hechtpleister aanbrengen zodat het mooi dicht blijft. En als het erger wordt schakelen we over naar plan twee. Is goed zegt Kim D. Lachend voegt ze eraan toe ik zei nog zo ik ga gewoon oliebollen blijven bakken. Als Isaac de hechtpleisters heeft aangebracht besluit ze verder te bakken en het aan te kijken…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter