Home » Kim D en Jeffrey hebben ruzie op oudjaarsdag, Kim D barst in huilen uit

Kim D en Jeffrey hebben ruzie op oudjaarsdag, Kim D barst in huilen uit

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven en vandaag is het oudjaarsdag! Er wordt dan ook flink wat dingen voorbereid voor vanavond. Zo wordt de loods onder handen genomen en wordt er een bar gebouwd. Maar ook worden er oliebollen gebakken door Kim D en Jeffrey. Jeffrey klaagt erop los en is flink geïrriteerd. Hij had liever eerder oliebollen willen bakken zodat hij aan activiteiten mee zou kunnen doen. Al snel ontstaat er een woordenwisseling tussen Kim D en Jeffrey.

Ik vind het echt niet meer leuk zegt Kim D tegen Jeffrey. Jeffrey antwoordt dat hij het ook niet leuk vindt en Kim D zegt dat ze normaal probeert te doen. Stop ik vind het niet meer leuk, ik wil dit niet zo, hou op. Wat is er vraagt Jeffrey en Kim D merkt op dat hij steeds zo boos is. Ik ben niet boos gaat Jeffrey verder ik zeg gewoon dan doen we het zo. Dan hoef je niet te huilen. Kim D begint te huilen als Jeffrey weg is en Jasper vraagt wat er gebeurd is. Hij is gewoon irritant snikt Kim D, dit is geen leuk oud en nieuw. Dan reageer je nu toch gewoon goed zegt Jasper op zijn beurt. Het is nu toch gewoon goed dat je zegt dat je hier geen zin in hebt en een leuke tijd wilt hebben. Kim D snikt dat het nu ten koste van zichzelf gaat en Jasper snapt dat. We zouden dit samen doen gaat Kim D emotioneel verder. Maar dan doe ik het wel alleen. Laat je niet kennen zegt Jasper en dat is Kim D absoluut niet van plan. Dan vier ik wel oud en nieuw met andere mensen. Volgens Jasper wordt het sowieso gezellig en Kim D zegt dat ze nu eigenlijk moet doen alsof er niets aan de hand is. Want als er een discussie is dan komt het niet goed. Hij komt zo wel weer terug denk ik. En dan kunnen we beter doen alsof er niets aan de hand is, gewoon doorgaan.

Jeffrey komt inderdaad terug en vraagt of ze alweer kan lachen. Ik kan alweer lachen antwoordt Kim D, jij ook? Ja hoor zegt Jeffrey, Kim D wil haar een high five geven maar dat doet Jeffrey niet. Hij geeft haar wel een knuffel. Ik dacht dat we dit samen gaan doen vraagt Kim D daarna. Met enige gezucht blijft Jeffrey bij haar staan en helpt haar uiteindelijk mee. Uiteindelijk zegt Jeffrey dat er maar iets hoeft te gebeuren er dan geen zin meer in heeft. Zet je erover heen adviseert Kim D maar Jeffrey zegt dat het hem allemaal niet meer boeit. Ik ben emotieloos. Ik zie het zegt Kim D, gezellig. Ik kan er niets aan doen gaat Jeffrey verder, je wordt geleefd hier. Ik ken dit niet zucht hij. Ik moet het echt weer even opbouwen… Kim D gaat uiteindelijk weer naar binnen waar ze bij Sasha in huilen uitbarst. Je bent niet alleen he zegt Sasha tegen haar. Daarna loopt ze weg en Isaac gaat erachter aan. Hij is de hele tijd zo chagrijnig snikt Kim D. Ik wilde een leuk oud en nieuw hebben. Laat het je niet verpesten zegt Isaac. Jij bent de positieve, eroverheen stappen en tot tien tellen. Jij bent de tijger. Laat niemand je veranderen. Hij is nog steeds in die flow maar laat die negatief niet door je heen komen. Focus!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

1 Reactie

Dicky Louwman l 1 januari 2023 - 09:31

Die Jeffrey moet gewoon naar huis. Hij hoort daar niet tussen. Het is een vreselijk ventje denkt alles beter te weten.

Beantwoord

Laat een reactie achter