Home » Jeffrey is pissig op de groep die ontevreden is en wil al het geld van de huishoudpot verdelen

Jeffrey is pissig op de groep die ontevreden is en wil al het geld van de huishoudpot verdelen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers waren vanmorgen laat wakker na de spelshow van afgelopen avond, het ontbijt was voor velen niet voldoende. Zoë wilde eieren bakken maar die liggen op het kantoor van Jeffrey. Wel zijn er nog frikadellen beschikbaar, met een groot deel van de groep bespreekt ze of ze deze zou bakken. De rest lijkt het ermee eens te zijn en Zoë gaat aan de slag.

De deelnemers genieten daarna van een frikadelletje. Jeffrey lag op dat moment nog te slapen, als hij wakker is reageert hij niet heftig op het feit dat er frikadellen gebakken zijn. Maar als hij commentaar op vangt over het ontbijt reageert hij anders. Hij loopt door de loods en roept verschillende opmerkingen. We gaan al het geld uitgeven, iedereen krijgt zakgeld. Dan moet je zelf zorgen voor een feestje, saamhorigheid, deo, en eten. Regelmatig komen er verschillende opmerkingen van de manager, wie weet er al wat er van het zakgeld besteld moet worden? We drukken het zakgeld gewoon even door. Gaan we stemmen? Maakt niet uit wat de uitkomst is, ik doe toch wat ik wil. Tegen een enkeling zegt hij dat als je domme opmerkingen krijgt je ook domme opmerkingen terug moet roepen. Dus of het geld daadwerkelijk verdeeld wordt over de groep is nog maar de vraag. Jeffrey blijft de groep nog even verder opstoken. Volgens hem zitten er nu al een aantal mensen met stress, ze kunnen toch niet voor zichzelf zorgen. Tegen Esther zegt hij en dat na een gezellige avond. Esther kan wel lachen om zijn aanpak, je hebt nu een balletje opgegooid zegt ze. Jeffrey laat verder weten dat hij het een k*t groep vindt. De groep kan niks en bereikt ook niks in de maatschappij. Barst vanmiddag de bom?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

Yvonne 19 november 2022 - 13:00

Nee je bent een hypocriet Jeffrey eerst zeggen eet maar wat je wil en dan mauwen, ja jij komt n8ks te kort he met je kimmetje roken zuipen en ga zo maar verder hoe hypocriet ben jij en als je zo tegen mij zou praten dan had je geen beste aan mij respectloos mannetje!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter