Home » Martin spreekt Zoë aan dat ze haat zaait

Martin spreekt Zoë aan dat ze haat zaait

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Zoë heeft afgelopen avond een lang gesprek/discussie gehad met Nadir over hun “vriendschap”. Uiteindelijk liet Zoë weten dat ze alleen nog maar een oppervlakkige vriendschap met hem wil. In de keuken doet ze uitgebreid verslag. Maar dan ontstaat er de volgende discussie.

Nadat Zoë verslag heeft uitgebracht over haar gesprek met Nadir vertelt ze dat Nadir ook over andere mensen praat. Ze richt zich op Martin, hij zit bij mij jou zwart te praten. Wat dan vraagt Martin wat verbaasd. Hij zegt tegen mij dat je niet oprecht bent. Volgens Mexx moet ze Nadir lekker laten, hou ermee op. Martin vraagt door wat er nog meer gezegd is. Dat je niet oprecht zou zijn en je het spel speelt antwoordt Zoë. Martin besluit Nadir rechtstreeks aan te spreken, als hij problemen heeft moet hij gewoon naar hem komen. En niet achter zijn rug om. Nadir laat weten dat hij er niet van houdt hoe het nu gaat. Ik heb tegen haar gezegd dat je op moet letten met wie je vertrouwd. Ik hou hier niet van man, ze moet niet dingen uit het verband drukken vervolgd hij geïrriteerd. Snap je dat zoiets binnenkomt vraagt Martin, dat is wat ik zeg.

De twee gaan uiteindelijk even zitten. Ik heb alleen tegen haar gezegd dat je uit moet kijken met wie je vertrouwd zegt Nadir. Het is toch logisch dat ik zo reageer antwoordt Martin. Kom dan gewoon naar mij toe, dit is niet de eerste keer dat ik het hoor. Je weet serieus wel wie je wel en niet serieus moet nemen reageert Nadir. Zij (Zoë) heeft gezeik met iedereen voegt hij eraan toe. Martin vertelt dat dit de derde keer is dat hij dit hoort, de eerste 2 keer kan ik het laten gaan maar nu… Nadir benadrukt dat hij naar hem komt als er iets is. Dat zij het interpreteert dat dingen anders overkomen is haar ding. Maar hoe vaak heeft zij dat dingen anders overkomen? Ze heeft vaak gezeik en discussies. Ik heb met jou niks, ik doe jou ding jij jou ding. Ik heb alleen gezegd let erop wie je vertrouwd. Martin vindt het gewoon raar en volgens Nadir komt het vaak voor dat ze het verkeerd interpreteert. Het komt anders over, je bent niet dom, kom op! Martin laat weten dat hij niet met het spel bezig is, ik ga niet expres opmerkingen maken en zo.

Als ik een probleem met jou heb, denk je dat ik niet mans genoeg ben om naar je toe te komen vraagt Nadir. Zo voelt het net wel bijna man antwoordt Martin. Ik kom altijd naar jou als ik iets heb benadrukt Nadir. Martin laat dan weten dat Nadir hem wel altijd in de gaten houdt. Het vertrouwen moet terugkomen legt Nadir uit, ik hoor ook allerlei dingen. Ik ben heel benieuwd zegt Martin. Nadir reageert dat het met die borden en het eten en zo. Zoë heeft ook gezegd dat jij mijn olijfolie hebt gepakt, daar hoor je me ook niet over. Ik heb tegen iedereen gezegd, deze is van Nadir reageert Martin verbaasd. Wauw voegt hij eraan toe. Wanda wordt erbij gehaald en zij bevestigd wat Zoë gezegd zou hebben. Dan ga je naar mij toe dat ik niet te vertrouwen ben gaat Nadir verder. Ik heb er bewust niet op gereageerd omdat het al een beladen dag is geweest. Zij creëert iets. Martin besluit Zoë erbij te roepen.

Martin roept Zoë erbij en vraagt haar wat hij gedaan zou hebben met Nadir zijn olijfolie. Je had gezegd van dit is volgens mij van Nadir. Maar kan ik een beetje pakken, zoiets. Toch? Nee lacht Martin en Zoë gaat verder dat hij de olijfolie vast had en je pakte een drupje, maar dat heb ik niet zeker gezien. Martin vertelt dat rechts naast de pan zonnebloemolie stond, ik deed het in mijn broek en zei dit is van Nadir. Oh sorry reageert Zoë. Volgens Martin is ze nu gewoon haat aan het zaaien. Zoë zegt dat ze dat niet aan het doen is maar volgens Martin doet ze dat onbewust wel. Door de dingen die je zegt creëer je dingen. We hebben allebei het beste met je voor en wat gebeurd er nou? Ik word hier chagrijnig van en ik mag je ook heel erg. Volgens Zoë l*lt Nadir wel vaak over Martin maar Martin nooit over Nadir. Nadir is helemaal klaar met Zoë, je bent heel sneaky bezig. Zoë benadrukt dat het niet de bedoeling was om hun twee tegen elkaar op te zetten. Nadir staat boos op en loopt weg.

Buiten gaan Martin en Zoë nog even er verder over door. Volgens Zoë heeft Nadir wel gezegd dat Martin niet te vertrouwen is. Nadir staat ondertussen boos in de keuken, hij scheld en trapt tegen de keukendeur. Teringwijf zegt hij. Daarna gaat hij bij Esther zitten die hem uiteindelijk weer rustig krijgt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

Laat een reactie achter