Home » Jeffrey wordt campagneleider, vindt de groep slappe hap en wil de groep mentaal breken

Jeffrey wordt campagneleider, vindt de groep slappe hap en wil de groep mentaal breken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond, nadat de deelnemers genoten hebben van de barbecue zijn er nog een aantal gesprekken over de manager van de maand. Jeffrey en Eunice hebben het erover. Ook gaat het over de huidige groep in een jaar  van je leven.

Dus je gaat de campagne doen van Madeleine vraagt Eunice lachend. Jeffrey antwoordt ja, is toch leuk! Eunice vertelt daarna dat ze ook gevraagd is als campagneleider voor Janet. Dan gaan we wel tegen elkaar voegt ze eraan toe. Ja zegt Jeffrey, wie gaat er winnen? Nee daar gaat het niet om. Eunice vraagt waarom hij het wil doen, je bent toch voor Berend. Omdat jij al voor Janet bent antwoordt Jeffrey, iemand moet het doen. Als je wint heb je wel iemand veilig merkt Janet op. Maar volgens Jeffrey gaat het daar niet om. Eunice zoekt er toch nog wat achter waarom Jeffrey nu campagneleider van Madeleine wordt. Volgens Jeffrey zit er niet veel achter, ze heeft goede ideeën legt hij uit. Eunice vraagt door, een van de twee wordt overspannen, dat is het he? Jeffrey lacht en zegt dat zei Berend niet ik. Ik ga haar helpen om aan de macht te komen. Ik ga haar adviseren.

Daarna hebben de twee het over de huidige groep. Jeffrey laat weten dat hij het een k*t groep vindt. Ik heb wel zin in een beetje stennis. Beetje sarren, oorlog een beetje actie. Dat is toch leuk? Van verveling kunnen ze ook weggaan merkt Eunice op. Jeffrey denkt dat mensen ook wel mentaal te breken zijn, het blijft een wedstrijd. Dat is toch lachen? Eunice vraagt waar zijn menselijke kans is. Jeffrey zegt dat die buiten de poort is. Eunice ziet daar niets in en stelt een deal voor. Als je dat een maand niet doet bestel ik alles voor je van mijn zakgeld. Jeffrey vindt het niks. Je moet wel een beetje zaadjes planten. Stop ermee met alles wat je doet zegt Eunice. Jeffrey ziet daar niets in, dan staat die teller straks ook nog op 33. Als er rust is open die poort maar, daarvoor ben ik hier niet gekomen. Dat zou ik max een dag doen. We zijn hier ook om een spelletje te spelen en mensen een beetje te sarren en te porren. Als die bel de komende drie weken niet gaat, als er geen actie is ben ik hier weg. Dus kun je het zelf een beetje opstoken toch? Ik ben met mensen waar ik het niet zo mee heb.

De twee praten nog langer door over de groep. Ik verveel mij heel snel gaat Jeffrey verder. Kun je het hier dan een jaar volhouden met zaadjes te zaaien vraagt Eunice. Nee dat niet maar anders hou ik het hier niet vol antwoordt Jeffrey. Je moet toch een beetje stoken? Beetje onrust verzorgen wat drie dagen kan gebeuren. Je moet ook een beetje sturen naar de eliminatie en dat de juiste mensen eruit gaan. Volgens Eunice hoeft dat niet, dat gebeurd vanzelf. Jeffrey vindt het een softe hap allemaal. Het liefst liggen ze allemaal op de bank, er komt weinig initiatief uit. Je wordt besmet met waarmee je omgaat. Ik ga ook weer leren met de gitaar. Maar over het algemeen zit het allemaal maar en wijst naar deelnemers die een luie hond zijn. De strijders, de harde aanpakkers en voorop lopen mogen blijven. Het gaat voor mij te langzaam dat mensen weggaan en daarom doe ik het. Ik wil de slappe weg hebben en een leuke groep overhouden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter