Home » Een zondag vol irritaties en de deelnemers genieten van een barbecue

Een zondag vol irritaties en de deelnemers genieten van een barbecue

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zondag verloopt vrij rustig in een jaar van je leven. Er wordt nog wat gesproken over de ruzie tussen Berend en Erik. Jeffrey en Mexx hebben het er kort over, volgens Mexx heeft Erik de volle laag gekregen. Verder wordt er nog wat gepingeld op de gitaar die de deelnemers eerder hebben gewonnen. Jeffrey geeft Jasper les, aangezien Jeffrey de enige deelnemer is die gitaar kan spelen.

Er zijn ook nog wat irritaties, zo spreken Martin en Wanda over mededeelnemer Esther. Wanda merkt op dat Esther vaak van mening is dat ze een special treatment moet krijgen. Ze krijgt een half kommetje havermout en broodjes met meerdere beleg. Dan zegt ze dat dat van elke corvee mag. Ik denk dan volgens mij krijgt niemand dat tenzij je 50-50 doet. Maar er zijn nog meer irritaties. Zo hebben Ruben, Martin en Jerrold het later over Kenzy. Martin is boos weggelopen toen Kenzy een opmerking maakte toen ze een spelletje aan het spelen waren. Ruben lijkt er ervaring mee te hebben. Gisteren was er een discussie over de boodschappen. Wanda zei we hebben de wraps wel binnengekregen, Kenzy zei nee. Toen zei Wanda van ja volgens mij wel hoor. Weet je wat Kenzy doet? Shhht! Is niet binnengekomen hoor! Maar die Shht is zo disrespectvol gaat Ruben verder. Jerrold vindt dat dat onrespectvol is en Martin is het daarmee eens. Dan denk ik echt, denk je echt dat je beter bent dan mij of zo gaat Ruben verder. Martin vraagt zichzelf af of ze wel eens naar zichzelf gekeken heeft. Ze heeft het gewoon niet door. Ze wil alles in regie hebben.

Wat later zien we een aantal deelnemers druk bezig in de keuken. Eerder hebben ze een barbecuepakket gewonnen en dit staat vanavond op het programma! De barbecue wordt goed heet gemaakt en als alles klaar is is het tijd om van het pakket te genieten. Het is veel vlees en alles gaat op. De sfeer is gezellig maar blijft dit de rest van de avond ook zo?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter