Home » Jeffrey gaat helemaal los tegenover Martin tijdens een vergadering

Jeffrey gaat helemaal los tegenover Martin tijdens een vergadering

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers worden bij elkaar geroepen voor een vergadering. Als de vergadering op het punt staat van beginnen dan wordt al duidelijk dat Jeffrey gepikeerd rondloopt. En vooral gepikeerd doet tegenover Martin. Tijdens de vergadering gaat Jeffrey helemaal los tegenover Martin.

Martin opent de vergadering en zegt dat ze wekelijks vergaderen om 11:00 uur. Ook in communicatie met “daar” zodat het wat beter georganiseerd en aangestuurd kan worden. Iedereen geven we even de beurt. De vorige meeting hebben we Esther aan het woord gelaten dat er spullen gepakt worden. Zijn hier nog voorvallen geweest? Eunice begint over Cola, er zijn wat geruchten. Misschien is het beter om eerst naar de persoon te gaan waarover het gaat. Ruben laat weten dat een beige wax tube verdwenen, dus als iemand het kan vinden… Madeleine is lippenbalsem kwijt en Marciano is twee shirts kwijt. Martin begint daarna over wasmanden over zij gebleven, laat die in de slaapkamer. Martin begint daarna over de managers die zich verkiesbaar konden stellen. Dit zijn Madeleine en Janet voegt hij eraan toe. De groep klapt voor hun en Martin vertelt dat er morgen een speech komt van hen. Het bord wat opgehangen is in de loods is voor het rooster. Als er bepaalde dingen zijn. Alicia begint daarna over de wc, het is erg smerig. Eunice begint daarna over verantwoordelijkheid en dat iedereen volwassen is. We moeten altijd onze zender bij hebben en de accu’s ook wisselen. Het is opmerkelijk dat bepaalde namen altijd geroepen wordt. Vergeet het niet, je hebt daar ook voor getekend. Jan-Willem benadrukt nogmaals vriendelijk dat bekers en glaswerk naar de keuken gebracht moet worden als deze leeg zijn. Ook over de late afwas ontstaat een discussie, was het even af is de boodschap.

Daarna is het tijd voor het kringgesprek. Een enkeling heeft niets maar Berend wil wel wat kwijt. In 1995 was ik op schoolkamp met mijn voetbalteam. Toen hadden we ook slecht weer zoals nu, konden we niet buiten trainen… Ik heb niets te zeggen, de groep lacht. Wanda merkt op dat het kouder wordt en zij heeft dan ook de opmerking of iedereen via de keukendeur naar buiten kan in plaats van via de deur van de loods. Iedereen is het daarover eens. Jasper is een potlood kwijt, als je hem vind let me know. Bern zegt dat er donderdag een pingpong toernooi georganiseerd wordt. Gert-Jan stelt voor om in de avond te inventariseren wie er brood en havermout wil. Daarna gaat het over marktplaats, de deelnemers mogen er niet op kijken, maar als ze iets willen kan dat door “hun” wel worden gedaan. Imaddidin zegt dat ze er al 4 weken zitten, nog 11 maanden te gaan! Isaac begint over het hout, het word kouder. We moeten wat hout naar binnen halen zodat het goed kan drogen. We hebben een zeil zodat we buiten wat kunnen bedekken. En ik vind dat we de kachel een keer moeten testen om te kijken hoeveel warmte er vanaf komt.  Sasha begint over de duif die regelmatig rondom de loods te vinden is. Prima dat deze gevoerd word maar denk eraan wat je neerzet, hij had een blauwe bek van verf die er stond.

Dan is er een livestream onderbreking en staat Jeffrey te roepen. Hij richt zich op Martin en zegt dat hij niets meer is. Steek je vinger op als je iets hebt te zeggen, ik ben nog niet klaar. Je bent niets, je kan niets! Als ik je een op een spreek ben je alleen maar moe, ziek, zwak, misselijk. Van wat? Die twee mailtjes die je stuurt?! Je kan niks! Hou op met dat gel*l van je! Ga geen dingen verzinnen, ik heb het tegen jou. Gisterenavond had ik je door, zielig mannetje. Als jij niet tegen een grapje kan, denk ik dat jij de laatste bent die hier iets mag zeggen over grapjes maken. Waarom neem je zoiets zo persoonlijk aan? Volgens Jeffrey l*lt hij maar iets uit zijn nek. Het was een grap benadrukt Martin. Jeffrey zegt dat hij meer kan maken dan hij. Je l*lt alles bij elkaar. Je kan helemaal niks, ik praat niet meer met je.Prima, dankjewel Jeffrey zegt Martin. Moraima zegt hierop nou zeg! Babette krijgt daarna het woord en vraagt of ze ook spullen op marktplaats mogen zetten. Nee antwoordt Martin, als je iets wilt vraag je het en dan kijken zij of er een goede advertentie is. Wat doen we met het onderhoud van de tuin met de tuin vraagt Babette. Eunice denkt dat het beste is om dat te vragen aan de persoon die er verantwoordelijk voor is. Wendy begint over geld dat verdwenen zou zijn en waar het is. Martin wil het woord geven aan het keukenteam maar volgens Wendy moet hij dat als manager ook weten. Martin zegt dat het aan de boodschappen is uitgegeven, er is nu nog €1,24 over. Rupert zou graag een zachte bezem willen om te schoonmaken. Eunice begint dat ze vandaag een les geeft in ademhaling en tot rust komen. Erik begint over de boomstam, het houtblok is af. En volg de veiligheidsinstructies als je wilt zagen. Madeleine begint over beauty dag die morgen gepland staat, maar morgen moet ook een speech gegeven worden door de manager. Wat is een makkelijke tijd? Martin denkt gelijk dat gelijk naar de lunch de speeches moeten. Mirthe vraagt nogmaals de wc’s schoon te houden. Moraima wil zeggen dat Jeffrey de volgende keer wel een toontje lager mag praten. Dan kun je duidelijk wat uitleggen. Kim zegt dat ze met Bern een groepsactiviteit doen aanstaande zondag. Het spel heet over de streep, je mag mee doen het hoeft niet.

Daarna neemt Martin het woord. Jeffrey nu ben ik aan de beurt en het zou ook fijn zijn als je me uit laat praten en aankijkt. Jij kent mij niet, ik ken jou niet en respecteer hoe jij bent. Je zondert je af, vind ik best. Je doet je eigen ding, ik vind het best. Ik heb jou volgens mij altijd in je waarde gelaten. Je loopt hier heel de tijd het boeit me niet, het interesseert me niet. Je vind deze mensen allemaal 0, je hebt het gisteren nog lopen roepen. Het zijn allemaal nietsnutten. Ik doe jou geen kwaad, ik pak alleen hetzelfde, wat jij doet doe ik tegen jou. Een grap net zoals jij met iedereen doet. Als je niet kan incasseren, doe het dan ook neit bij anderen! Als je het persoonlijk gaat opvatten doe het dan ook niet bij anderen. Volgende keer als je iets tegen mij wilt zeggen, prima doe het dan prive of op een normale manier. Nee reageert Jeffrey, liever met getuigen want je verdraait alles. Ik kan veel hebben, je kunt alles tegen mij zeggen. Je kunt mij een pathologische leugenaar noemen, jij kent mij niet. Je hebt geen fatsoenlijk woord met mij gewisseld. Jeffrey laat op zijn beurt weten dat hij hem het gevoel probeert te geven dat er veel mensen naar hem zijn toegekomen, dat is totaal iets anders dan een grapje. Je probeert mij een goed gevoel te geven maar je liegt alles aan elkaar. Er volgt een livestream onderbreking en Jeffrey zegt dat hij onrespectvol wordt behandeld. En ook hoe anderen worden behandeld. Ik hou van een geintje en als ik kan incasseren dan kan ik het. Maar niet op gevoel spelend, misleidend teksten uitkramen om er zelf maar weer beter uit te komen. Ik ga niet achter je rug om l*llen zoals jij wel doet. Laat je helpen man, we hebben de tijd er zijn zat mensen die je kunnen helpen. Ik denk dat je van binnen ongelukkig bent. Ga in gesprek met mensen en laat je helpen. Hou op met die grote show van je, maar val mij niet lastig. Madeleine schrikt hiervan en Eunice vraagt zich af waar het over gaat. Volgens Jeffrey weet Martin het goed. Isaac denkt dat het beter is om het gesprek te stoppen. We sluiten het even af en laten we doorgaan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Trudy 27 september 2022 - 12:01

Grootste leugenaar is hij zelf ,roddelt over iedereen .
Gister zei hij nog, met die debielen wil ik.hier niet zitten .
Van mij mag die gozer gauw verdwijnen,denkt dat hij heel wat is

Beantwoord

Laat een reactie achter