Home » Zoë stemt Wendy weg als ze een eliminatie wint, ze heeft geen meerwaarde

Zoë stemt Wendy weg als ze een eliminatie wint, ze heeft geen meerwaarde

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden net voordat Martin gewond raakte, Mirthe, Zoë en Djedi een gesprek. Het ging even over een naderende eliminatieopdracht. Zoë heeft daar wel ideeën over als ze een eliminatieopdracht moet doen…

Mirthe vraagt aan Zoë welke drie deelnemers er kansen maken om gekozen te worden voor een eliminatieopdracht. Volgens Zoë zijn dat Jan-Willem en Imadiddin. Omdat hij gejat heeft voegt ze eraan toe. Djedi komt er vervolgens ook bij zitten. Zoë laat daarna weten dat als ze geëlimineerd wordt en het spel wint ze Wendy wegspeelt. Iets wat ze eerder tegenover Nadir nog ontkende. Djedi en Mirthe snappen dat wel en Djedi denkt dat ze sowieso weggaat. Ze heeft veel stemmen op dit moment. Mirthe vraagt zich af wie Wendy zou kiezen als ze een eliminatieopdracht zou halen. Zoë denkt niet dat Wendy voor haar kiest. Ik ben geen concurrent voor haar legt ze verder uit. Ze vind het veel te leuk om mij te treiteren voegt ze eraan toe. Daarom is ze hier ook nog. Je ziet toch hoe ze doet, over hem heen liggen, heel de dag met hem praten. Zij vind dit alleen maar leuk. Mirthe merkt op dat het wel wat kinderachtig is. Ze mag gewoon weg gaat Zoë verder, wat voor toevoeging heeft ze nu? Djedi antwoordt dat dat niet zoveel is, een groepje met Leila en Babette en Nadir dan. Volgens Zoë gaat dat groepje ook wel weer verder zonder haar. Djedi adviseert om wel normaal te praten tegen Wendy. En Zoë doet dat ook wel, gewoon oppervlakkig. Dat doe ik nu ook met Nadir…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter