Home » Jeffrey vindt Martin een slap aftreksel van de maatschappij en Alicia spreekt Kim D aan

Jeffrey vindt Martin een slap aftreksel van de maatschappij en Alicia spreekt Kim D aan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond zijn er weer verschillende gesprekken geweest tussen een aantal een jaar van je leven deelnemers. Zo zat Alicia ergens mee en Eunice en Jeffrey bespraken tijdens een wandeling de flinke aanvaring tussen Martin en hem.

Alicia besluit even met Kim D te praten, ze zit namelijk ergens mee. Je zegt dat ik niets doe maar je bent niet 24/7 bij mij begint ze. Ik zeg niet perse dat je niets doet antwoordt Kim D. Maar zangles was een van je doelen om te doen, dan vind ik dat jammer dat je niet doorpakt. Dat moet je zelf weten. Alicia vertelt dat dat niet haar doel was maar meer om zichzelf bezig te houden. Ik wil je als vriendin helpen benadrukt Kim D. Het is zonde als je het niet doet. Je hebt dat tegen mij gezegd maar je hebt niet de motivatie om dat te doen. Ik heb het gevoel dat je mij fired en dat kan ik ook heel goed terug doen. De vibe is nu anders tussen ons legt ze verder uit. Dat komt omdat ik het  gevoel heb dat jij denkt dat ik niets doe gaat Alicia verder. Je hebt duidelijk je mening over andere deelnemers in de loods en daar bedoel je mij ook mee. Dat vind ik wel k*t reageert Kim D. Als ik dan zeg ik heb geen pijn in mijn rug maak je een opmerking ze heeft eindelijk iets gedaan vervolgd Alicia. Klopt zegt Kim D, ik vind je persoonlijk leuk maar ik heb hekel aan mensen die niets doen. Ik ben met heel veel dingen bezig zegt Alicia, alleen zijn dat niet actieve dingen.

Wat later zien we Eunice ne Jeffrey wandelen over het buitenterrein. De twee hebben het onder andere over de heftige aanvaring met Martin. Jeffrey heeft wel spijt van één ding wat hij gezegd heeft, dat bedrijven met Martin uit moeten kijken voor ze hem aannemen. Eunice antwoordt ja, maar je hebt wel je grens aangegeven en niet iedereen hier doet dat. Dan zullen anderen dat nu ook misschien doen. Jou aanpak kan alleen wel in je vingers snijden. Jeffrey is het daarmee eens maar risico’s in het leven moet je ook nemen. Eunice benadrukt wel dat Jeffrey mogelijk gevaar loopt als er een eliminatie komt. Jeffrey laat weten dat als het binnenkort is hij hangt. Het is ook een beetje een geluksspelletje. Eunice vraagt dan waar de ruzie nou over ging. Eigenlijk niks antwoordt Jeffrey maar hij is al een paar dagen bezig met een charmeoffensief. Ik trap niet in dat spelletjes. Dus hij kwam naar mij toe en vroeg wat er was. Ik hoef mij niet over types zoals dit, die niks kunnen, niks willen en niks doen te verantwoorden. En ik vind dat hij geen koning is, als je regels opstelt moet je er zelf aan houden. Ik vond het niet zo erg, de rest maakt er meer ophef over dan dat het daadwerkelijk is. Hij is niet echt, hij is nep en is doodongelukkig van binnen. Dat hoef je niet over hem te zeggen reageert Eunice, je kent hem niet. Deze Martin die hij deze maand heeft laten zien hoef ik niet eens te kennen gaat Jeffrey verder. Ik wil hier niet mee geassocieerd worden, ik schaam mij als ik naast hem loop. Ik wil niet eens samen met hem gezien worden, laat staan samen wonen. Ik schaam mij gewoon. Wat vind je dan erg aan hem vraagt Eunice. Het is een en al poppenkast show gaat Jeffrey verder. Het l*lt maar wat, het kan niks, het l*lt alleen maar onzin, het zet mensen tegen elkaar op. Hij is ouder dan is, wat een slap aftreksel van de maatschappij is dit. Het heeft nog nooit wat bereikt. Volgens mij is het alleen maar grootspraak. Maar val mij niet lastig met die show van je. Eunice probeert Jeffrey een beetje om te praten, de manier waarop hij het gedaan heeft. Niet iedereen kan hier tegen. Het zou jammer zijn dat je het spel verlaat vanwege dit.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Trudy 28 september 2022 - 07:40

Vreselijke woorden wat die vent uit kraamt
Wie zegt dat het een poppenkast is,denk dat hij gewoon zo altijd is,beetje adhd
En wat doet hij zelf,hangt ook de poppiejoppie uit

Beantwoord

Laat een reactie achter