Home » Er is vannacht weer gestolen en Madeleine maakt haar aanspreekpunten bekend

Er is vannacht weer gestolen en Madeleine maakt haar aanspreekpunten bekend

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vannacht is er door enkele deelnemers boterhammen en eieren gestolen. Onder andere Eunice, Jeffrey, Isaac en Ruben waren op dat moment in de keuken. De andere deelnemers weten niet wie het gedaan heeft maar inmiddels is voor iedereen wel duidelijk dat er wat weggepakt is.

Madeleine roept de groep bij elkaar, ze heeft zich verkiesbaar gesteld als manager en heeft een mededeling. Er zijn gisteren 4 mensen naar mij toegekomen die graag willen weten die mijn aanspreekpunten zijn. In mijn beleving heb ik proberen uit te leggen dat ik daar even over na wil denken en het in overleg wilde doen. Het wordt nu als groep opgenomen alsof ik geheimzinnig ben, dat wil ik niet. Bij deze wil ik mijn aanspreekpunten vertellen. Ik wil bij voorbaat wel zeggen dat ik die heb om de boel een beetje laagdrempelig te houden. En de communicatie beter te laten verlopen. Ik neem de beslissingen en hun niet. Ik ben eindverantwoordelijke. De aanspreekpunten zijn: Sasha en Wanda.

Martin neemt daarna nog even het woord omdat iedereen toch bij elkaar is. We hebben afgesproken met elkaar respect te hebben. Dat we met de spullen omgaan zoals is afgesproken. Afgelopen avond zijn de boodschappen binnengekomen. Bij de ontbijtdienst kwamen we erachter dat er al een brood was aangebroken. Dan hebben we het over 5, 6 sneedjes. Het maakt niet uit hoeveel maar dat deze aangebroken is is al erg teleurstellend. Ik vind het jammer en wil het benoemen. Blijf er met je poten vanaf.

Martin verteld daarna aan Alicia dat Eunice erover denkt om een jaar van je leven te verlaten. Het komt door haar thuissituatie dat ze er zo over denkt. Oke dat is aan haar dan antwoordt Alicia. Dus jij weet nog niet eens wat je gaat doen en nu ga je iemand anders ervan te overtuigen niet weg te gaan vraagt Alicia doelend op Martin die ook over een vertrek nadenkt. Ja antwoordt Martin en Alicia vindt dat dat niet aan hem is. Martin wil dat ze het voor zich houdt en volgens hem brengt Eunice wel wat vorm van happyness in de groep. Daarna zijn de twee niet meer te zien op de livestream. Martin heeft nog niet gesproken met Eunice maar dat zal vast nog gebeuren.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Hanny 29 september 2022 - 11:54

Ik heb Ruben niet gezien vannacht. Jasper was er wel bij en later Rupert en Immaddine.

Beantwoord

Laat een reactie achter