Home » Berend is woest, gaat nooit meer stemmen en gaat voor terror zorgen

Berend is woest, gaat nooit meer stemmen en gaat voor terror zorgen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Berend is kwaad om het feit dat er na de verdienopdracht van vanmorgen opnieuw gestemd wordt. Hij doet zijn beklag, en verzekerd dat hij elke dag gaat lopen zeuren. Martin benadrukt dat het gevraagd is en er gestemd is. Berend schreeuwt dat hij zijn zin nu heeft gekregen en vervolgens wordt de livestream onderbroken. Als er weer beeld is ligt Berend boos op bed.

Marciano besluit even met Berend te praten. Hij laat weten dat hij achter Berend staat. Maar we hebben wel een uur de tijd om dingen uit te praten. Dus we hoeven gewoon niet meer te stemmen reageert Berend. Jawel antwoordt Marciano, maar we hebben nog wel steeds een uur. Soms maak jij ook wel eens een beslissing dat je denkt van k*t daar wil ik op terugkomen. Daarom hebben we er een uur voor. Als je dus maar hard genoeg gaat lopen schreeuwen en zeuren binnen die tijd kun je dat maar gaan veranderen merkt Berend op. Er is een keuze gemaakt. Volgens Marciano kwamen veel mensen terug op hun keuze. Kunnen we opnieuw een stelling doen en op basis daarvan is er opnieuw gestemd. De stelling was volgens Berend gewoon hetzelfde. In dit geval was jij in de minderheid merkt Marciano op. Berend benadrukt dat het hem niet uitmaakt dat het muziek is. Marciano snapt het wel, het gaat hem om het principe dat er al gestemd was. Maar er was bedenktijd, zo moet je het eigenlijk zien broeder. Dat hele K gebeuren moet je ook weglaten. Mensen een beetje opfokken man gaat Berend verder. Maakt me niet uit, interesseert mij geen reet. Laten we het op een andere manier gaan doen merkt Marciano op. Game on zegt Berend die Marciano een boks geeft. Het is wat het is. Maar ik vind wel dat iedereen die muziek heeft gestemd mij eten moet geven grapt hij.

Janet komt later ook nog even bij Berend. Berend zegt als er wordt gezeken komen we er maar op terug. Dat is hetzelfde als jij dadelijk als manager wordt aangesteld, en na een week zeggen we: we vinden Janet toch maar niks we doen een nieuwe manager verkiezing. Janet snapt het ook niet, dit was al gedaan. Omdat er weer genoeg mensen zijn die aan Martin zijn kant staan begonnen te zeiken. En dan kan hij weer een nieuwe stemming doen. Als het de eerste keer muziek was geweest had het me niet uitgemaakt. Dan was het zo geweest. Ik doe ook niet meer mee met stemmen, stemmen heeft dus geen zin. Ik vind dat zonde van mijn tijd. Janet vind het begrijpelijk. Wat hebben we hier voor overlopers dan gaat Berend verder. Allemaal zwakke figuren hier zo. Die moeten we er even uitkrijgen en dat gaan we de aankomende weken gewoon even doen. We gaan er even een beetje druk achter zetten. Als we dan maar een eliminatie krijgen reageert Janet. Berend denkt dat mensen vanzelf wel weggaan. Als je gaat huilen ga je lekker maar bij je moeder huilen. Beetje terror maken. Maak je niet druk zegt hij tegen Janet. Zoë zegt daarna dat ze nu wel veel moeten bliepen doelend op zijn woedeuitbarsting die door een livestream onderbreking niet te volgen was. Berend antwoordt dat dat niet geeft, gewoon een piepje eronder.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter