Home » De deelnemers worden vroeg opgeschrikt en gewekt door een alarm

De deelnemers worden vroeg opgeschrikt en gewekt door een alarm

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag is aangebroken in een jaar van je leven. En de deelnemers zijn vroeg gewekt met een alarm deze  ging iets voor 9:00 uur af. Een aantal deelnemers lagen nog te slapen. Het alarm kan maar een ding betekenen eliminatie of een verdienopdracht.

Als de deelnemers een seintje krijgen om uit de slaapkamers te komen gaat iedereen naar de loods. Daar neemt de stem het woord. Beste deelnemers, jullie gaan vandaag weer prijs schieten. Elk blik vertegenwoordigd een aantal punten. Een blik kan 0, 10, 15, 25, 50 of 100 punten waard zijn. Maar er zijn ook blikken die -10 of -25 punten waard zijn. Elke deelnemer krijg een bal en moet met een katapult een blik van de stellage schieten. Alleen de blikken die van de stellage afgeschoten worden tellen mee voor de score. De punten kunnen jullie weer inruilen voor prijzen namelijk: 33 diepvries pizza’s voor 100 punten, 3 uur karaoke voor 200 punten, 3 uur muziek voor 200 punten, hout om te bouwen 400 punten en een pooltafel voor 500 punten. De opdracht begint zodra de zoemer klinkt, veel succes.

De deelnemers mogen dit keer niet een proefronde doen maar gaan meteen voor echte punten. Ze weten uiteindelijk 235 punten bij elkaar te schieten. Daarna volgt er een stemming, pizza’s of muziek. Er wordt uiteindelijk voor pizza’s gekozen maar er ontstaat enige onenigheid over. Er worden op deze manier wel heel veel punten weggegooid. Na het ontbijt volgt er opnieuw een stemming. Martin wil op verzoek van de meerderheid dit doen. De pizza’s kunnen we niet 2x bestellen, dus dan houden we 135 punten over en weggooien. Dus het is of de pizza’s of muziek. Berend vindt het onzin, er is gekozen en nu moet er opnieuw. Ik doe hier niet aan mee zegt hij en loopt weg. Uiteindelijk wordt er weer gestemd, de meeste stemmen gaan dit keer naar muziek. Berend vindt het bullsh*t en onthoudt dit. Dan is de volgende stemming, karaoke of normale muziek. De meeste stemmen gaan naar 3 uur muziek.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter