Home » De deelnemers krijgen drank en lekkernijen voor de muziekavond

De deelnemers krijgen drank en lekkernijen voor de muziekavond

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vanavond staat er een muziekavond op het programma. De bewoners hebben 3 uur muziek bij elkaar verdiend door een eerdere opdracht. Als de muziekavond op het punt van beginnen staat klinkt er luid gejuich in de loods. Kim D komt onder andere met een krat vol lekkers aan. In de kratten zit frisdrank, chips en alcoholische drank waaronder wijn en bier. De drank is overigens een minimale hoeveelheid. Dronken zullen de deelnemers dus niet echt worden. Mexx roept dat ze niet gaat drinken maar het grootste deel van de deelnemers denken daar anders over en hebben er wel zin in. Even een lekker feestje. De kratten met lekkernijen gaan vervolgens naar de keuken waar het keukenteam alles netjes verdeeld voor als de muziekavond van start gaat. Ruben draagt voordat de avond van start gaat een gedicht voor en daarna neemt Gert-Jan het woord. Hij praat de avond aan elkaar. De muziekavond in een jaar van je leven is inmiddels begonnen. De deelnemers genieten volop het belooft een gezellige avond te worden. Uiteraard komen we hier nog op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Trudy 1 oktober 2022 - 19:12

Topppp heel gezellig

Beantwoord

Laat een reactie achter