Home » Jasper pakt een ei van de groep, bakt deze en er ontstaat een flinke commotie

Jasper pakt een ei van de groep, bakt deze en er ontstaat een flinke commotie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is er een commotie ontstaan door Jasper. Hij heeft namelijk een ei van de groep gepakt en deze gebakken. En die actie wordt niet gewaardeerd…

Jasper heeft in bijzijn van andere deelnemers een ei gebakken, er werd weinig over gezegd. Marciano kan de actie niet waarderen als hij erachter komt. Heb je van de groep gepakt vraagt hij. Net even eentje antwoordt Jasper. Wat is de grap vraagt Marciano. Jasper antwoordt dat het als grapje ontstond, je alles zo kan pakken zonder dat iemand er iets over zegt. Marciano laat weten dat hij hem respecteert maar als je dit doet neem je ook mij. Isaac komt er ook bij, ik ga me ermee bemoeien. Ik maak geen grap, laten we ermee stoppen. Je hebt het gedaan, je punt gedaan. Laten we ermee kappen. Anders wordt het een heel ander spel en ik denk niet dat je dat spel wilt spelen. Ik blijf rustig altijd maar we gaan met respect met elkaar om. Marciano vindt dat Janet die manager wil worden er ook naar moet kijken, piepshow…

Buiten gaan Marciano en Isaac nog het gesprek aan met Jasper. Mijn punt was alleen maar dat het niet stiekem hoeft en je gewoon zo een ei kan pakken en dat kan maken zegt Jasper. Marciano vindt het disrespectvol ook naar hem. Don’t take it personaly reageert Jasper. Nu gebeurd dit, en je ziet wat er gebeurd zegt Isaac, dit is niet waar we naar toe moeten gaan. Er zijn meerdere manieren om dit wakker te schudden. Aan eten komen van anderen, een keer is leuk maar niet twee keer. Nu krijg je een andere sfeer en die moeten we niet hebben man. Dit ging te ver, zo ver hoeft het niet te komen. Al die motherf*ckers, die meelopers zitten er omheen. Mensen met een grote bek die niks zeggen. Het zijn huichelaars, maar geen reet doen. Je gaat mensen die wel honger hebben pakken. Dat was niet de bedoeling antwoordt Jasper. Het was misschien niet handig geeft hij toe. Denk na voor je iets doet adviseert Isaac. Misschien komt het wel omdat ik hier klaar ben gaat Jasper verder. Adrenaline zoeken die ik buiten wel heb en dat niet kwijt kan. De grens opzoeken, te veel. Het was niks persoonlijks. Marciano laat weten hem te mogen maar als dit gebeurd hij hem niet meer persoonlijk kan nemen. Het was niet de bedoeling benadrukt Jasper nogmaals. Ik heb het misschien in het verkeerde ding gezocht… Inmiddels is een nieuwe dag begonnen, zou er vandaag nog meer discussie ontstaan over deze actie?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter