Home » De deelnemers genieten van muziek, onenigheid over bier en Jeffrey heeft niet genoten van de avond

De deelnemers genieten van muziek, onenigheid over bier en Jeffrey heeft niet genoten van de avond

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was de muziekavond in een jaar van je leven. Gert-Jan nam de presentatie op zich. Hij had een tablet met daarop de playlist en kon de muziek zelf bedienen. Een aantal deelnemers ondervroeg hij om erachter te komen waarom hij of zij dit nummer gekozen heeft. De redenen zijn dan ook verschillend en bij een enkeling nemen emoties soms de overhand. Er wordt gefeest, lekker gedronken en gesnackt en de sfeer was erg gezellig. Rond 23:00 uur zat de muziekavond er weer op.

Maar of iedereen het leuk heeft gehad? Na het feestje staan Bern, Sasha en Mexx even in de keuken. Het groepje heeft het over Jeffrey. Weet je wat ik dan toch erg vindt, dat mensen toch zo met het spel bezig zijn begint Mexx. Niet mee doen, boos kijken. Bern vraagt zich af of hij het dan nog wel leuk vindt om hier te zijn. Hij zei als dit een hoogtepunt is gaat Mexx verder. Het leek alsof Jasper niet lekker in zijn vel zat reageert Bern. Ik vroeg aan hem of hij het leuk heeft gehad en hij zei eigenlijk niet.

Verder was Ruben nog boos, hij noemt Kenzy een psychopathische bitch. Jeffrey en hij zouden een extra biertje hebben gehad en dat vindt Kenzy niet fair tegenover de rest van de groep. Ze zei hier dan ook wat van en dat zorgde bij Ruben voor enige frustratie…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

2 Reacties

Trudy 2 oktober 2022 - 08:39

Die Jeffrey moet er gauw uit ,grote herrie maker is het
Loopt alles te verzieken

Beantwoord
Doggeltje 2 oktober 2022 - 09:49

Ach laten we zwijgen over Wanda, die de dames opzet tegen Jasper, Jeffrey en Berend. Ik trek dat mens zo slecht. Overal haantje de voorste, bemoeit zich met werkelijk waar alles. Dictatortje in de dop

Beantwoord

Laat een reactie achter