Home » Ruben heeft Kenzy aangesproken dat ze intimiderend is en de koelkast wordt weer binnen gezet

Ruben heeft Kenzy aangesproken dat ze intimiderend is en de koelkast wordt weer binnen gezet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De koelkast die vannacht door Berend en Jeffrey buiten is gezet staat inmiddels weer binnen. Met vier deelnemers wordt deze weer op zijn vertrouwde plekje in de keuken gezet. Maar of de manier van vervoeren de juiste is? Misschien is de koelkast binnenkort kapot. Gert-Jan zegt nog tegen Berend dat hij dit de volgende keer niet meer moet doen. Dat zijn geen grapjes dit. Berend lacht het een beetje weg en loopt de keuken weer uit. Maar de meeste deelnemers zijn er zeker van dat Berend dit niet alleen gedaan heeft. Maar wie hem geholpen heeft is nog onduidelijk voor de rest.

Verder doen de deelnemers spelletjes, een aantal doen er weerwolven maar ook de kaarten zijn in trek. Er is schoongemaakt en de  kapotte snaren van de gitaar zijn weer gemaakt. Ruben heeft de onenigheid met Kenzy ook uitgesproken. In de slaapkamer bij Wanda, Kim en Mexx zegt hij hoe het verlopen is. Ik heb haar er helemaal uitgel*ld. En ook dat ze intimiderend tegen andere vrouwen is maar dat is volgens haar niet zo. Ze heeft nu 2 keer sorry gezegd en ik voor niks dus helemaal prima.

Verder is er nog een tekort aan rookworsten, klaarblijkelijk is er iets fout gegaan in de bestelling. Er zijn 7 magere rookworsten besteld wat veel te weinig is. Volgens Martin zou er nog voldoende moeten zijn omdat er nog rookworsten over zouden zijn. Wanda snapt nog steeds niet hoe het kan, er waren geen rookworsten meer. Conclusie is dat ze uiteindelijk minder rookworst krijgen.Uiteindelijk komen Martin en Marciano tot de ontdekking dat er verkeerd gerekend is qua dagen en het daardoor dus niet uitkomt. Wat gaat er vanavond nog gebeuren in een jaar van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter