Home » Berend en Jeffrey zetten de koelkast midden in de nacht buiten, is dit het begin van het terror plan?

Berend en Jeffrey zetten de koelkast midden in de nacht buiten, is dit het begin van het terror plan?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Berend en Jeffrey zijn afgelopen nacht, na de muziekavond bezig geweest. De twee hebben iets met de koelkast uitgevoerd terwijl andere deelnemers al lekker lagen te slapen.

Jeffrey en Berend pakken de koelkast op en nemen deze mee naar buiten. Het is een zware koelkast en Jeffrey merkt op dat ze wel in een keer door moeten lopen. Anders hebben ze het door voegt hij eraan toe. Als de koelkast buiten staat komt Kenzy de keuken in en ontdekt dat het apparaat is verdwenen. Uiteindelijk komen Jeffrey en Berend weer binnen waar Kenzy ook is. Ze heeft het over een andere deelnemer die niks ontdekt heeft. Jeffrey dweilt ondertussen de vloer en vraagt zich af waarom hij dit aan het doen is. Ik had al om 9 uur in mijn bed kunnen liggen. Ik heb wel weer een biertje verdient. Ik heb hier echt niks mee te maken zegt Kenzy maar ik vind het wel f*cking grappig. Jeffrey vraagt of er niet iets naar de koelkast buiten moet, iets belangrijks. Hij zit in het stopcontact, je kunt er ook wat in doen. Berend pakt daarna wat spullen voor het ontbijt om in de koelkast buiten neer te zetten, zodat de verdwenen koelkast zeker opvalt.

De volgende morgen komen de deelnemers er al snel achter dat de koelkast verdwenen is. Er wordt veel over gesproken. Marciano vraagt zich af wat de grap ervan is. Jeffrey vraagt aan Kim D wat er met die koelkast is en waarom deze buiten staat. Weet ik het antwoordt Kim D, vonden ze grappig. Maar hij staat aan dus mij maakt het niet uit. Berend zegt Leila en Kim D denkt ook dat hij het was. Wanda vraagt zich af hoe het kan dat niemand heeft gezien dat de koelkast buiten is gezet. Zoë is lang wakker geweest en er wordt dan ook aan haar gevraagd of ze iets gezien heeft. Marciano wil weten van haar wie er nog wakker was. Martin die er ook bij staat zegt dat het eigenlijk niet belangrijk is. Willen we dit perse weten? Een voordeel is wel dat de koelkast nog in het stopcontact zit merkt Zoë op. Maar als het gaat regenen is het wel kapot antwoordt Wanda. Rupert had ook alles in de andere koelkast gezet voor de zekerheid. Mexx vindt dat diegene die het gedaan heeft vandaag weer naar binnen kan tillen. Als het gaat regenen is ie stuk. Zoë denkt niet dat iemand het gaat toegeven en gaat doen. Wordt vervolgd? Zou dit het begin van Berend zijn terror plan zijn?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter