Home » Is Kenzy tot over haar oren verliefd op Jeffrey?

Is Kenzy tot over haar oren verliefd op Jeffrey?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De maandag gaat vrij rustig voorbij in een jaar van je leven. Na het bericht wat alle deelnemers vanmorgen hebben gehad wordt er door een aantal mensen flink nagedacht over hoe ze de overkappingen moeten bouwen. Jeffrey ligt ondertussen ziek op bed, meerdere deelnemers voelen zich niet helemaal fit. En Babette heeft zichzelf weten te herpakken na haar emotionele bui van vanmorgen.

Verder zien we een aantal deelnemers yoga doen onder begeleiding van Eunice. Worden er spelletjes gedaan en verschillende gesprekken gevoerd. Zo hebben Wanda en Kim een gesprek over de groep. Het gaat wederom over het spel en wie eruit zou moeten. Elke deelnemer wordt wel even besproken. Wanda merkt op dat Kenzy tot over haar oren verliefd is op Jeffrey. Hij is echt helemaal haar type reageert Kim. Oh heeft ze het jou persoonlijk vertelt vraagt Wanda. Kim vertelt dat ze net deed alsof ze het niet wist. Maar ik wist het al lang voegt ze eraan toe. Daarna besluiten de dames even een slaapje te doen.

Vanavond staat er waarschijnlijk een debat op het programma. Rupert heeft dit eerder vandaag voorgesteld bij Janet. Om zo voor iedereen duidelijk te maken waar ze voor staan. Zo wordt het ook makkelijker om een keuze te maken tijdens de verkiezing. Bern en Sasha hebben het ook erg gezellig, de twee liggen zoenend in bed. Er zijn flink wat smak geluiden te horen… Wat gaat de avond nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter