Home » Babette in tranen, Janet wil geen manager worden en een bericht voor alle deelnemers

Babette in tranen, Janet wil geen manager worden en een bericht voor alle deelnemers

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Babette is deze morgen in tranen, Martin gaat het gesprek met haar aan. Niet veel later horen we dat Janet liever geen manager wil worden en daarna krijgen alle deelnemers in de loods een bericht…

Martin gaat het gesprek aan met Babette, hij merkt dat er iets met haar is. Hij geeft haar eerst een knuffel en vraagt daarna wat er aan de hand is. Ik vind er niks meer aan zegt Babette dan. Wat moet ik hier doen? Weer spelletjes spelen, weer sporten… Ik heb hier niet echt iets te halen. Het was een sociaal experiment hoe het gaat om te kijken in de groep. Ik denk dat ik het beter van buitenaf kan bekijken in plaats van binnen. Martin vraagt hoelang ze er al mee zit. Ik sta elke dag op met het idee wat doe ik hier antwoordt Babette. Martin denkt dat ze bepaalde dingen mist in de loods. Dan heb ik het niet over in de hottub zitten. Wat meer structuur. I know zegt Babette, het gaat me ook om intellectuele vorm. Ik blijf heel de tijd afwegen of het mij dit wel waard is. Mijn hart zegt gewoon Babette, ga gewoon. Voor mij maakt het uiteindelijk heel veel uit als je weggaat geeft Martin daarna toe. Maar ik ga je buiten ook zien waar je vrolijker bent. Ik denk dat je het programma alleen nog veel te bieden hebt. Ik denk dat dit jezelf tegenkomen is. Dadelijk zit je  buiten en dan denk je k*t had ik toch nog maar daar gezeten. Ik ben alleen maar aan het huilen gaat Babette verder. Het maakt me niet uit wat mensen over mij zeggen of roddelen. Het is meer dat je een basis ding moet hebben hier. En dan denk ik misschien heb ik mezelf heel erg overschat. Uiteindelijk lopen de twee weer richting de loods en Martin zegt dat hij sowieso het aan gaat vragen. Niet mijn 24 uur benadrukt Babette en Martin lacht nee dat niet.

Esther zien we daarna even met Janet praten. Janet heeft zich verkiesbaar gesteld als manager van de maand. Esther liet gisteren al weten dat ze twijfelt op wie ze moet stemmen. Dit bespreekt ze nu ook met Janet. Het is mijn spel en het heeft niets met jou te maken begint Esther. Maar ik wil jou eigenlijk voor mijn gevoel beschermen. Ik wil jou niet af laten vallen. Dus het kan goed zijn maar ik ben er nog niet helemaal uit, dat ik voor Madeleine kies. Omdat ik het graag chaotisch wil zien. Janet antwoordt dat ze dat wel snapt, er zijn er meerdere die er zo over denken. Ik hoop dat dit tussen ons blijft, ergens wil ik ook niet dat ik gekozen wordt. Wat dat betreft zitten we op één lijn. Ik denk er precies hetzelfde over sluit ze af.

Daarna krijgt Martin een bericht voor de manager. Hij gaat naar het kantoor om te lezen wat er aan de hand is. Als hij naar beneden komt roept hij de groep bij elkaar. Ik heb een mail ontvangen. De koude donkere dagen met regen gaan eraan komen. Zij hebben ons extra hout aangeleverd, dat ligt allemaal achter de poort. Om twee extra overkappingen te maken. Eentje voor bij de zitplekken en de andere waar we de schommel hebben hangen. Er zit geen tijdsdruk achter benadrukt Martin. Het is om ons verblijf aangenamer te maken. Voor alle mensen die dit leuk vinden kunnen dit oppakken. We kunnen “hen” ook benaderen voor vragen en constructievragen. Diegene die er verstand van hebben mogen de mail ook lezen. Dat was het bericht. De groep klapt en het hout wordt binnengehaald. De deelnemers kunnen aan de gang.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Trudy 3 oktober 2022 - 09:34

Hoop dat babette blijft,vind het een leuke meid en heeft altijd een luisterend ?

Beantwoord

Laat een reactie achter