Home » Ruben is pissig omdat Djedi met Jerrold in bed lag en Madeleine en Janet melden zich aan als manager

Ruben is pissig omdat Djedi met Jerrold in bed lag en Madeleine en Janet melden zich aan als manager

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag staat in het teken van de manager. Welke deelnemer wordt volgende maand manager in een jaar van je leven? Eerder ontving Martin een brief met meer uitleg. Vandaag moeten de deelnemers die manager zouden willen worden zich melden bij Martin.

Madeleine en Janet hebben zich aangemeld voor de manager verkiezing. De dames willen graag volgende maand manager worden. Er kan er maar één zijn dus komt er een verkiezing. Bij nu nog manager Martin moeten de deelnemers die zich op willen geven zich melden. Ook de deelnemers die support geven aan Janet of Madeleine moeten zich één voor één melden bij Martin om hun support officieel te maken. Esther had aanvankelijk het idee om zich ook op te geven als manager maar heeft besloten zich toch niet beschikbaar te stellen. Ze heeft zich bedacht. De campagne begint pas morgen, dan komen er ook posters. De deelnemers die manager willen worden moeten ook nog een speech houden voor de groep waar ze hun plannen uitleggen.

Verder wordt er geklust, er worden houten borden gemaakt door het klusteam waar de promotie posters op geplakt kunnen worden voor de kandidaat managers. Ruben is nog altijd bezig met Djedi. Hij vindt het frustrerend dat in zijn ogen, hij moeilijk kan vragen aan Djedi wat er aan de hand is en waarom ze afstand van haar neemt. Ook heeft Ruben Djedi en Jerrold samen op bed zien liggen en daar zit hij nogal mee zo vertelt hij aan Alicia. We hadden een gesprek en toen zei ze ineens ja we gaan even naar kamer drie. Liggen ze daar bij elkaar in bed! Hoe stupid ben je dan? Dan voel ik me echt stupid. Word ik echt voor de gek gehouden, is Djedi de persoon die ze gebruikt? Je stresst over hoe het eruit ziet met mij tegenover je vriend en dan ga je met Jerrold in bed liggen. Dan ben je met mij een spel aan het spellen of f*cking stupid. Ik ga nog in gesprek met haar, ik wil weten of ze een spelletje speelt of gebruik je me zoals ik ben. Ik heb in ieder geval de conclusie getrokken dat ik niet veilig ben bij haar… Ik snap het gewoon echt niet en voel me geplayed. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter