Home » Ruben voelt dat Djedi afstand neemt en vraagt zich af waarom

Ruben voelt dat Djedi afstand neemt en vraagt zich af waarom

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eerder heeft Ruben een gesprek gehad met Djedi. Hij gaf tegenover haar toe dat hij haar wel leuk vond. Vandaag gaat Ruben het gesprek met Alicia aan over Djedi. Ruben heeft namelijk iets opgemerkt.

Kun je iets voor je houden begint Ruben en Alicia zegt tuurlijk. Ruben vertelt verder dat hij zich een beetje zorgen maakt over iets. Djedi zegt dat ik haar nummer één hier ben. Maar ik voel altijd dat ze op een of andere manier toch afstandelijker is. Of afstandelijk probeert te blijven of zo. Ze waardeert mij wel maar als ze knuffelt is ze gelijk weg. Bij een goed gesprek hier kan ze niet langer dan 5 minuten, dan schiet ze gelijk weg. Ik wil gewoon heel graag aan haar vragen waarom. Alleen stel je voor dat het iets is wat zij niet kan vertellen omdat er camera’s zijn… Dat ik dan ook heel die relatie opfok. Dat ik heel die band opfok, dat ze denkt van Ruben heeft mij door maar ik kan het niet zeggen, dus moet ik hem helemaal ontwijken. Dat zou kunnen reageert Alicia. Maar het zou ook kunnen dat ze nu heel erg veel dingen overdenkt. Omdat ze niet weet hoe het eruit ziet op beeld. Maar dat ze nog wel steeds met jou wil zijn. En dat ze misschien feedback heeft gehad of zelf over dingen heeft nagedacht. En dat ze misschien ook denkt dat mensen thuis het anders zien dan dat zij voelt. Ruben vindt dat op zijn beurt zonde en Alicia vind dat ook. We hebben wel een goede band gaat Ruben verder. Ik zie alleen dat zij het niet durft bij mij of zo. Dat is lastig en dan denk ik van kom op. We lijken enorm veel op elkaar, we kunnen hier samen een leerproces creëren. En toch merk ik dat ze afstand wil. Dat vind ik lastig en ik merk het elke keer. Ik wil zo graag vragen wat er aan de hand is maar ik ben bang dat dat afschrikt. Dat is heel lastig reageert Alicia, je zou het altijd kunnen proberen of gewoon moeten accepteren dat het nu zo is. Misschien draait het wel weer bij. Het is al vanaf het begin zo gaat Ruben verder en dan denk ik af en toe van ben je fake? Ik doe veel voor haar en het maakt mij gelukkig om voor mensen te zorgen. En dan denk ik van je doet leuker tegen andere mensen en tegen mij afstandelijk. En vervolgens zeg je wel dat ik haar nummer één ben. Word ik gebruikt of zo? Alicia weet het totaal niet, ze kent Djedi ook nog niet zo goed. Misschien is het toch hetgeen waar je  bang voor bent en dan is het goed dat je het niet vraagt. Het kan nog veranderen. Je bedoeld dat ze mij als speciaal ziet vraagt Ruben. Dat kan antwoordt Alicia dus daarom niet vragen dan. Ruben vindt het moeilijk want wat als ze me hypothetisch gebruikt. Ze wilde buiten afspreken en zo, wat als ze me dan niet meer ziet. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter