Home » Ruben geeft toe aan Djedi dat hij haar leuk vindt en de deelnemers voelen aan elkaar tijdens een spel

Ruben geeft toe aan Djedi dat hij haar leuk vindt en de deelnemers voelen aan elkaar tijdens een spel

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers een intiem spel gespeeld. De vrouwen werden een voor een geblinddoekt, een aantal mannen ging in een rijtje staan en de vrouwen moesten raden welke mannen ze voor zich hadden. Iedereen had veel lol in dit spel. De mannen wisselde regelmatig van kleding, gebruikte kussens en andere attributen om hun lichaam anders voor te doen. Als iedereen geweest is sluit Gert-Jan het spel af. Kim had de meeste mannen goed geraden en zij heeft het spel gewonnen.

Daarna gaan een aantal deelnemers in de hottub en wordt er her en der gezellig gekletst. Ruben en Djedi hebben samen een gesprek op de slaapkamer. De twee zitten dicht bij elkaar. Ruben zegt tegen Djedi dat hij verdrietig is en het jammer vindt. het lastig vindt. Ik zit in tweestrijd, ik zit hier voor jou, voor andere mensen. Je moet hier zijn voor jezelf reageert Djedi. Dat ga je hier hopelijk leren. Dat kan ik nog steeds niet gaat Ruben verder, dan heb ik nog een strijd aan te gaan. Ik vind het lastig want ik word elke ochtend wakker en dan wil ik naar huis. Elke avond dat ik in bed lig wil ik naar huis, overdag. Vanavond was dan weer speciaal, weet je hoe rijk wij worden hier in dingen. Als ik hier over 6 maanden nog ben ga ik voor die miljoen. Maar nu maakt het geld mij nog niet uit. Als ik zes maanden haal voor mijn persoonlijke missie. Ik wil hier nog zijn voor mensen zoals jou. Ik wil hier nog elke dag zijn met jou voor een tijd. Maar ook met anderen hoor. Ik wil een band creëren zodat als we hier uitkomen, nog meer hebben. Dat weet ik wel zeker antwoordt Djedi. Ik wil kijken hoe we hierna zijn. Ik wil alles met jou delen gaat Ruben verder maar dat kan gewoon nog niet. Maar dat maakt het ook wel weer spannend. Dan kan ik het opbouwen tot het moment dat ik je kan zien buiten deze muren. Ik vind jou gewoon een heel mooi persoon en je hebt dingen waar ik jaloers op ben. Jij hebt zoveel dingen al bereikt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

1 Reactie

Claire 25 september 2022 - 20:14

Echt erg Djedi heeft een vriend.. Volgens mij heeft Djedi niet door dat Ruben een liefdesverklaring gaf.

Beantwoord

Laat een reactie achter