Home » De deelnemers gaan een intiem spel doen en Mexx is nog altijd gepikeerd

De deelnemers gaan een intiem spel doen en Mexx is nog altijd gepikeerd

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben weer een prijs mogen ontvangen die ze door een eerdere opdracht bij elkaar verdiend hebben! Dit keer is het een beauty verwenpakket. Enthousiast worden de spullen gepakt, het is niet alleen een verwenpakket voor vrouwen, ook de mannelijke deelnemers krijgen beauty spullen.

Verder is Madeleine bezig met haar speech voor als ze zich verkiesbaar stelt als manager. Ruben en Djedi helpen haar met het in elkaar zetten hiervan. Madeleine oogt wat onzeker, ze oefent ook nog een beetje en laat wel blijken dat ze het erg spannend vindt. Mexx bespreekt met verschillende mededeelnemers dat ze zich gepasseerd voelt en verraden door Kim en Wanda. Ze is er nog altijd erg van geschrokken dat ze het doelwit is geweest.

Vanavond staat er verder nog een spel tussen de mannen en de vrouwen. De mannelijke bewoners die eraan mee doen moeten in een rij gaan staan. De vrouwen worden vervolgens geblinddoekt en moeten vervolgens raden welke man voor hun staan. De vrouwelijke deelnemers mogen de mannen tot de heup aanraken om erachter te komen. Een aantal deelnemers doen niet mee zoals Djedi, Esther, Alicia en Isaac. Verder is er lekker gegeten, hamburgers van de barbecue en wordt er her en der een spelletje gespeeld uit het spelpakket die de deelnemers door een eerdere challenge gewonnen hebben.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter