Home » Kim D verwacht nog wel met Mexx op de vuist te gaan en Jeffrey en Jasper hebben een nieuw doelwit

Kim D verwacht nog wel met Mexx op de vuist te gaan en Jeffrey en Jasper hebben een nieuw doelwit

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Esther en Bern nog een gesprek over de nieuwe manager van de maand. Esther is er nog niet echt uit voor wie ze kiest. Wordt het Janet of Madeleine? Esther denkt dat ze op de dag dat ze moeten stemmen pas een beslissing neemt. Ik zit nog in beraad van wil ik gaan voor een sterkere of laat ik iemand afglijden. Want wat gebeurd er dan met de groep? Kan de persoon het wel aan? Daar twijfel ik bij alle twee wel echt.

Jeffrey en Jasper hebben buiten een gesprek gehad met Kim D en daarna nog over het spel. Kim D laat weten dat ze nog wel verwacht eens met Mexx op de vuist te gaan. Mexx zij dat iedereen met hun grote bek eerst zei niet mee te doen en nu doet wel iedereen mee. Je hoeft niet mee te doen maar dan was het verzoek om niet bij het spel te zitten. Ik had gehoopt dat ze een beetje naar mij zou fire-en weet je wel. Ik laat mijn tanden zien, k*t Mexx. Volgens Jeffrey zijn zulke types nog wel nodig, die gaat een keer vol op de vuist met Moraima. Ik kan dat forceren.

Wat later als de deelnemers het spel over de lijn spelen bespreken Jeffrey en Jasper het spel. De twee schrijven wat doelwitten op. Het lijkt erop dat de mannen Mirthe of Jerrold als een doelwit zien. Dan zijn er 2 vliegen in 1 klap. Dat is de enige optie. Babette gaat van zelf wel. Jerrold zou nooit naar huis gestemd worden, hij komt het verst van allemaal denkt Jeffrey. Ook Djedi lijkt op het lijstje van de mannen te staan. Want dan breekt Ruben ook, die breekt de tent af denkt Jeffrey. Daarna gaat het nog over de manager, Jeffrey denkt dat Janet sterker staat dan Madeleine. Maar ik neig wel naar Madeleine nu. Dan wordt het een pleuris zooi. Jeffrey denkt dat dat bij Janet ook gaat gebeuren. Uiteindelijk lijkt het erop dat ze voor Djedi willen gaan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter