Home » Babette en Jeffrey gaan het gesprek aan over waarom ze elkaar negeren

Babette en Jeffrey gaan het gesprek aan over waarom ze elkaar negeren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Babette en Jeffrey een gesprek. De twee praten de laatste tijd niet zoveel met elkaar. Samen met Isaac gaan ze het gesprek aan om hierover te praten.

Babette vraagt aan Jeffrey of hij het er even over wil hebben, over de situatie. Ik voel dat we elkaar negeren maar dat ligt misschien aan mij. Jeffrey laat weten dat hij niets te melden heeft. Babette antwoordt dat dat ook mag, we hoeven ook geen vrienden te zijn. Ik wil je graag uitleggen waarom… Ik was er echt erg van geschrokken ook al was het niet mijn battle. Dat mag antwoordt Jeffrey. Als dat jou reden is om niet meer tegen mij te praten… Mij heb je er geen seconde mee. Jij hebt zelf na dat gesprek gezegd kom niet naar mij toe gaat Babette verder. Ze doelt op de confrontatie met Martin. Dat was over de inhoud zegt Jeffrey. Je hoeft daarvoor niet naar mij toe te komen. Alle dingen die je als reactie geeft zeg ik helemaal niet merkt Babette op.

Babette benadrukt dat ze niets te maken heeft met hun battle, jullie strijd of gesprek. Ik voelde er wel wat van na dat kringgesprek en dat mag toch, het is mijn gevoel. Ik vond het heel heftig. Volgens Jeffrey mag dat ook en Babette merkt op dat het daarna tussen hun een soort van koude oorlog werd. Dit gaat niet over de persoon maar de situatie. Ik vond het super heftig en had het niet zien aankomen. Dat mag je vinden reageert Jeffrey. Ik vind dit en zal er nooit aan veranderen, de rest van mijn leven niet. Ik zeg ook niet dat je moet veranderen gaat Babette verder. Je bent een volwassen persoon. Dat ga ik ook zeker niet doen antwoordt Jeffrey. Misschien ben ik nog wel de meest volwassen persoon hier… Jeffrey herhaalt dat hij er 100 procent achter staat hoe hij het heeft aangepakt. Ik probeer hier een cultuur te doorbreken met dat gel*l achter iedereen zijn rug om. Dat gaat me misschien mijn kop kosten, interesseert mij geen reet. Ik wil hier geen seconde langer blijven als dit zo blijft.

De twee praten nog lang door en Jeffrey geeft aan dat hij achter alles staat wat hij gezegd heeft op een ding na. Dat is over heel Nederland… Ik had moeten zeggen ik had jou niet aangenomen. Trap  er vooral in want alles is een leugen doelend op Martin. Hij heeft het zelf veroorzaakt. De aanpak heeft volgens Jeffrey wel geholpen want Martin doet meer en ruimt op. Babette zegt dan dat ze zich qua gevoel heeft teruggetrokken, er ontstaat een tweedeling. Jeffrey denkt dat het een zes deling wordt, het is geen vakantie hier. Een gezellige groep is een droom, vooral in deze groep benadrukt hij. En snapt niet waarom er nu na 6 dagen over gesproken wordt. Je had toen ook naar mij toe kunnen komen. Babette antwoordt dat Babette haar wegstuurde. Jeffrey vond het raar dat ze wegging maar dan heb ik dat verkeerd begrepen.

Daarna ontstaat er een discussie over wat Babette allemaal met Martin zou bespreken. Babette laat weten dat ze over de gebeurtenis met Martin niet praten. Het zijn andere gesprekken. Je wordt er ook een stuk gelukkiger van merkt Jeffrey op. Ga jezelf eens gelukkig maken, je zit maar te huilen. Ga met jezelf aan de slag voor je met anderen aan de slag gaat. Je tijd en energie verspilt aan andere mensen. Je bent er niet gezelliger op geworden. Oke antwoordt Babette dan stemmen jullie lekker naar huis. De tranen zijn niet  voor niets, dat heeft niet te maken met jou of Martin. Dit doet totaal niet ter zaken. Ik word elke dag wakker met ben ik hier nog steeds? Dat heeft met niemand te maken. Al die gesprekken over eliminaties en stemmingen… Ik zie jou ook niet de hele dag lachen. Dat klopt antwoordt Jeffrey ik loop hier soms ook wel lekker te klagen. Ik denk moet je dit jezelf wel aandoen?

Babette denkt dat ze uit de loop moet komen en het beste er van gaat maken. Ik ga het op zijn minst proberen antwoordt Jeffrey. Babette denkt dat het wel gaat lukken. Het is een battle tegen je ego. Zullen we die koude oorlog maar een handdruk geven lacht Isaac die alles heeft aangehoord. Ze geven elkaar een handje en daarmee lijkt alles weer uitgesproken tussen de twee…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Trudy 4 oktober 2022 - 08:37

Vind Jeffrey zo een ego tripper
Totaal geen sympathie naar mensen toe
Zegt vaak mijn wil is wet,en heeft overal het schijt aan
Hoop dat hij gauw vertrekt

Beantwoord

Laat een reactie achter