Home » Berend is boos, gaat buiten slapen en Wendy is jarig!

Berend is boos, gaat buiten slapen en Wendy is jarig!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was Berend boos, hij werd wakker gehouden door mededeelnemers op de kamer. Uiteindelijk is hij het zo zat dat hij zijn matras, deken en kussen pakt en deze buiten neerlegt. Zijn microfoon gooit hij neer, al snel krijgt Berend de opdracht zijn batterij te wisselen. Berend pakt zijn microfoon, haalt de batterij eruit en gooit deze weg en gaat weer liggen. Uiteindelijk staat hij weer op om een batterij te pakken en Jeffrey vraagt waarom hij buiten ligt. Hij mompelt wat en Kim D komt bij Berend staan en vraagt ook wat er is. Die domme koeien bij ons in de kamer antwoordt Berend boos. Zoë staat toe te kijken en Kim D zegt dat als hij er last van heeft dit eigenlijk niet kan. Ik doe niets ik kwam net binnen antwoordt Zoë en Alicia vindt dat hij het gewoon kan zeggen. We gaan wel weg hoor. Berend reageert niet meer. Kim D komt naar hem toe en vraagt of hij wil blijven liggen, ze willen ook wel weg voor jou. Ik lig prima zo antwoordt Berend kortaf. Babette hoort van Berend zijn actie en merkt op dat het helemaal niet mag. Volgens mij krijg je dan een gele kaart. Ze gaat richting boze Berend en vraagt of ze hem echt wakker hebben gehouden. Ah Babette reageert Berend met een zucht, ik probeer al 3 uur te slapen! Dat is dan super asociaal van ons dan antwoordt Babette. Sorry, we gaan nu weg. Ik lig hier prima zegt Berend en Babette zegt dat het niet mag. Je kan het toch gewoon tegen mij zeggen. Het was niet de bedoeling. Dan moet je ’s nachts weer naar binnen he. Berend laat weten dat het niet zo erg is, Wendy is toch bijna jarig. Uiteindelijk krijgen de dames hem weer naar binnen waar hij nog even gaat liggen voordat Wendy jarig is.

Als het 00:00 uur is zit Wendy met een aantal mededeelnemers buiten. Er wordt voor de jarige gezongen, de slingers hangen en Wendy krijgt een feestmuts op. Met potten en pannen wordt er muziek gemaakt. En ze krijgt uiteraard felicitaties. Wendy is 40 jaar geworden. Al het eten is zo goed als op…  Inmiddels is de nieuwe dag weer aangebroken. Wat gaat deze nieuwe dag brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter