Home » Knallende ruzie: Moraima scheld Jeffrey de huid vol in het Papiaments

Knallende ruzie: Moraima scheld Jeffrey de huid vol in het Papiaments

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Knallende ruzie in de loods van een jaar van je leven! Tijdens een kamer overleg gaat het fout tussen Jeffrey en Moraima. Jeffrey was niet gediend van een opmerking die Moraima maakte wat volgde in een knallende ruzie.

Ik ga met niet verantwoorden over wat ik wel of niet heb gedaan zegt Jeffrey tegen Moraima. Dat is een grapje reageert Moraima. Helamaal niet antwoordt Jeffrey op zijn beurt. Ik ben al niet lekker, dus ga niet zo tegen mij doen. En zeker niet je stem verheffen. Moraima raast door en Jeffrey wil weglopen. Hij zegt prima dan praat ik niet meer met u. Komt toch weer terug en zegt nog eens niet uw stem verheffen. Dat bepaal ik zelf zegt Moraima. Isaac besluit tussen de twee te gaan staan en probeert de boel te sussen. Volgens Moraima kan Jeffrey niet tegen een grapje. Jeffrey laat weten van wel maar ze meent het. Hoe oud bent u? Ik ben 60 ben je nu blij roept Moraima, ben je nu blij? Je hebt geen recht van spreken gaat Jeffrey verder. Moraima begint Papiaments te schelden en Jeffrey wil dat ze Nederlands praat. Heb het lef dan in het Nederlands! Ik heb lef van hier tot Tokio raast Moraima verder. Volgens Jeffrey is ze gewoon bang en Moraima ontkent dat. Achterlijke die je bent roept ze. Je bent niet goed antwoordt Jeffrey. Fijne dag he zegt hij als hij de kamer uitloopt. Moraima zegt daag, idioot die je bent. Jeffrey hoort dat en komt terug. Dat is ook knap op het moment dat ik wegloop zegt hij terwijl hij de kamer weer instapt. Praat gewoon Nederlands, volwassen en rustig. Rupert komt erbij staan om Moraima rustiger te krijgen maar ze duwt hem weg. Jeffrey laat nogmaals weten dat ze Nederlands moet praten, niet moet schreeuwen en niet moet slaan. Dat bepaal ik zelf roept Moraima. Wat vind je er nou zelf van vraagt Jeffrey. Ik vind er niks van antwoordt Moraima. Jeffrey zegt dat ze niet zo moet schreeuwen en schelden, dan moet je dat nu doen. In het Nederlands. Moraima zegt dat ze dat niet in het Nederlands kan. Je kan helemaal niets briest Jeffrey terug. Daarna volgt er een livestream onderbreking.

Na de livestream onderbreking is het weer rustig in de slaapkamer. Het overleg gaat nog heel even door. Isaac laat dan weten dat hij hoopt dat alles netjes uitgesproken kan worden op een rustige manier. Marciano vraagt of ze weer koel zijn. Moraima antwoordt heel koel te zijn. Jeffrey vertelt dat hij altijd koel is. Mij boeit het echt geen reet, je mag alles tegen mij zeggen. De manier waarop staat me alleen niet aan. Dan is het goed toch weer? Moraima staat vervolgens op, geeft Jeffrey een hand en daarmee lijkt de lucht weer geklaard. Rupert probeert in de keuken aan Jeffrey uit te leggen dat het cultuur is. Jeffrey laat hem weten dat hij niets te maken heeft met andere culturen. Ik scheld niet, verhef mijn stem niet maar maak mijn punt wel duidelijk. Niet het is cultuur. Je mag het tegen iedereen doen maar niet tegen mij. En niet zeggen dat het een grapje was want dat was het niet. Ik zie dat snel genoeg.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter