Home » Wendy en Nadir zoenen voor de grap en Martin roept de groep bijeen voor een probleem met de boodschappen

Wendy en Nadir zoenen voor de grap en Martin roept de groep bijeen voor een probleem met de boodschappen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besloten Wendy en Nadir een roddel de wereld in te brengen. En Martin riep later die avond de groep bij elkaar voor een mededeling.

Wendy was gisteren jarig, afgelopen avond was het daarom tijd voor een feestje. Wendy werd in de hottub gezet en Nadir offerde zichzelf op als man die bij haar zou komen zitten. Hij nam een bloemetje, drinken en wat chips mee richting de hottub. Nadir zorgde voor een beetje muziek met behulp van de gitaar. Als de twee uiteindelijk alleen in de hottub zitten besluiten ze voor de grap een roddel de loods in te brengen namelijk dat ze gezoend hebben. De twee gaan dicht op elkaar zitten en doen alsof ze zoenen. Vanaf de loods gezien lijkt het net of ze zoenen. Uiteindelijk wordt dit opgevangen door de rest van de  groep. Al snel gaat het nieuws als een vuurtje door de loods en ook Zoë hoort ervan. Ze lacht met kiespijn en laat weten dat het niets met haar doet. Nadir geeft later in de loods toe dat het alsof gedaan is om iedereen voor de gek te houden. Er is niks gebeurd benadrukt hij. Jerrold die er ook bij stond gaat naar de slaapkamer waar hij aan Zoë vertelt dat het een prank was. Ik ga er niet eens op reageren.

Martin roept laat op de avond de groep nog even bij elkaar. Hij is heel de avond bezig geweest met het doorgeven an persoonlijke  boodschappen. Maar er is een probleem ontstaan wat besproken moet worden. Al jullie boodschappen zijn doorgevoerd begint hij. Helaas was de mijne te laat. Mijn eten is dus niet doorgevoerd, ik zou ook niet mijn eten een dag later kunnen bestellen. De minimale bestelwaarde is 50 euro. Dus we kunnen het op twee manieren doen. Met die 30 euro die we nog bij zouden krijgen voor die teruggave. Dat we die aanvullen en kijken of het doorgevoerd komt. Het aanvullen met dingen die we sowieso nodig hebben zoals koffie, toiletpapier, thee en dat soort dingen. Zodat mijn bestelling ook een dag later aan kan komen. En als dat vanuit jullie niet oke is dan stuur ik wel een mailtje of “zij” iets kunnen betekenen voor mij. De rest van de deelnemers vinden het oke om de bestelling van Martin aan te vullen met producten die iedereen nodig heeft.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

1 Reactie

Bigballsinyourmouth. 7 oktober 2022 - 08:06

Het is een kinderachtige bende echt waar

Beantwoord

Laat een reactie achter