Home » Jarige Ruben wordt verrast met een ontbijt op bed en een cadeau

Jarige Ruben wordt verrast met een ontbijt op bed en een cadeau

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Ruben is jarig! En dat werd afgelopen avond gevierd met een surprise party in zijn slaapkamer. Er werd gezongen, met confetti gegooid en uiteraard volgde er felicitaties. Ruben hield daarna nog een speech waarin hij onder andere zijn dank uitsprak. Ook deze morgen wordt de jarige verwend, hij krijgt een ontbijtje op bed. Djedi heeft dit voor hem verzorgd. In de slaapkamer wordt nog een keer voor hem gezongen en het ontbijtje wordt overhandigd. Ook krijgt Ruben een cadeautje wat gemaakt is door Wanda, Mexx, Djedi en de rest. Ruben maakt het cadeau open. Het is een soort van kaart waar van elke deelnemer een leuk stukje geschreven staat. Ruben probeert een stukje voor te lezen maar wordt al snel emotioneel. Hij besluit dit voor later te bewaren en eerst wat te ontbijten. Het ontbijt is veel maar er zit ook een beetje voor Djedi bij. De twee eten het gezellig samen op. Ruben is 23 jaar jong geworden.

Inmiddels zijn alle deelnemers wel wakker, er wordt wat gesport, yoga gedaan en ontbeten van eigen spullen. Verder is er wat onenigheid over wc papier, deze zou uit de kamer weggepakt zijn door nieuwe manager Madeleine… Wordt vervolgd? Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter