Home » Enkele deelnemers vinden dat de cultuur in een jaar van je leven moet veranderen

Enkele deelnemers vinden dat de cultuur in een jaar van je leven moet veranderen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers zijn naast de dansmarathon die 50 uur duurt bezig met de huidige cultuur die er heerst. Een aantal zijn van mening dat het anders zou moeten.

Jeffrey, Jan-Willem, Erik, Esther en Jasper hebben hier een gesprek over. Volgens Jeffrey gaat het alleen maar om ikke, ikke, ikke. Omdat jij er rekening mee hebt gehouden mag de rest het niet doen vervolgd hij tegen Jan-Willem. We bouwen niks op gaat Jeffrey verder. Dat je het gevoel krijgt van leven. Pakken waarmee je iets nodig hebt. Weet je moeilijk het is om dit om te gooien over een paar maanden. Jan-Willem denkt dat het dan makkelijker gaat. Maar Jeffrey denkt van niet. Zo leven is niet de juiste manier. Ik zou 500 euro voor de koopclub doen en de rest voor iedereen. Het is zo makkelijk op te lossen allemaal. Dat er om gevraagd moet worden dan moet je het hele zakgeld ook afschaffen. Erik laat weten dat hij tegen zakgeld was. Waarom moest dat. Jeffrey antwoordt dat dat wel moest. Die 730 euro is dom besteed en dan hadden we nu geen eten. Je kan het zo niet noemen, het is voor een overlevingspakket. Erik vindt het kortzichtig dat eigen belang voort gaat als het groepsbelang. Zoals het zakgeld, we hadden nog niet eens goed eten voor elkaar en dan ga je naar zakgeld. Marciano komt erbij en zegt dat het de groep wel verandert door de komst van zakgeld. Volgens Erik moet het geld gewoon uitgesmeerd worden over een langere periode.De discussie gaat nog lang door, uiteindelijk gaat het groepje weer uit elkaar. Jeffrey praat later nog met Marciano. Wat er ook gebeurd morgen het kan alleen maar dom gaan. Marciano denkt dat het wel goed komt. We kunnen niet echt een structuur opbouwen. Waarschijnlijk wordt er bij de volgende vergadering besproken wat er met het zakgeld moet gebeuren. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter