Home » De dansmarathon is geslaagd, Madeleine besteed al het geld tot onvrede van de groep

De dansmarathon is geslaagd, Madeleine besteed al het geld tot onvrede van de groep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben 50 uur lang gedanst, dit was een opdracht om zo 1500 euro te verdienen en dit is hen gelukt! Enthousiast staat iedereen te dansen als de tijd er bijna op zit. Er wordt afgeteld naar 0 en de stem laat weten dat ze 1500 euro hebben verdiend. Iedereen is enthousiast en manager Madeleine maakt gelijk gebruik van het moment dat iedereen toch bij elkaar is om wat te bespreken.

We hebben 1500 euro, hartstikke goed begint Madeleine. Applausje voor iedereen! Iedereen krijgt 25 euro zakgeld, het menu staat al op het bord, dat is tot en met vrijdag. Ik kon niet voor maandag bestellen dus dinsdagochtend krijgen we de boodschappen binnen. Hou een beetje rekening met het weekend, afhankelijk of we nog een opdracht krijgen. Wat ik allemaal besteld heb is een dartboard met goede pijlen, een gitaarstemmer, 4 pakken speelkaarten, krijtjes, luchtverfrissers, schoonmaakmiddelen. Dus dat. Jullie kunnen nadenken wat jullie willen, daar ga ik morgen heel de dag voor zitten met jullie. Het hoeft niet op, jullie mogen het ook bewaren. Dan hou ik het bij, wordt wel een administratie maar dat vind ik niet erg. Er mogen 2 a 3 dingen per persoon in de koelkast of vriezer, anders gaan we het niet redden. Isaac vraagt of er nog wat over is van de 1500 euro maar dat is volgens Madeleine niet het geval. Dat wilde we ook uitproberen. Er is 470 euro aan eten besteld, 50 euro aan schoonmaakmiddelen.

Imaddidin vraagt zich af wie het dartboard zo belangrijk vond en wie dat besloten heeft en de spellen. Dat heb ik besteld antwoordt Madeleine, ik heb dat in de groep gepeild. Het was 80 euro. Isaac heeft het niet voorbij horen komen. Madeleine laat weten dat ze haar erop aan mogen krijgen. Ontbijt moet zelf geregeld worden van het zakgeld laat ze verder nog weten. Leila vindt dat alles wel snel besloten is, er is net geld verdiend en nu al uitgegeven. We deden het eerst met stemmen is dat nu niet de manier meer? Madeleine laat weten dat zij het zelf besloten heeft en Leila vraagt af of dit meer gaat gebeuren. Nee zegt Madeleine, ik heb het voor deze keer zo gedaan. Ook omdat er nu zoveel zakgeld bij zit. Ik wilde het geld opmaken om te kijken wat er gebeurd. Alleen het dartboard heb ik zelf besloten. Het is nu mijn eerste keer. Ik heb er door de drukte niet heel goed over nagedacht omdat ik moe en druk was. Isaac is het er niet mee eens en trekt zich terug uit het groepje van de voeding. Kim vindt het leuk dat er iets besteld is voor de groep maar wellicht was een stemming beter geweest. Dat had ik kunnen doen antwoordt Madeleine, dit kwam neer op 2 euro per persoon. Ik dacht dat het leuk zou zijn, ik kan niet iedereen tevreden stellen. Martin vindt dat ze niet voor transparantie en luisterend oor staat, niet bij iedereen. Imaddidin kijkt terug op de eerste bijeenkomst over tampons. En nu heb je zelf besloten en daarmee we het moeten doen. Volgens Madeleine kon ze daar niets aan doen, het bezorgmoment was al vol. Imaddidin had graag overleg gehad om de 1500 euro die verdient is. Ik ga dat meenemen voor de volgende keer antwoordt Madeleine. Babette vraagt waarom er geen ontbijt meer is. Volgens Madeleine willen dat er niet veel meer, willen uitslapen. Moraima vindt dat geen transparantie, je zit met 32 mensen. Stemmen, niet allemaal in groepjes. Volgende keer gaan we overal over stemmen antwoordt Madeleine. Ik kan het nog annuleren.

Er ontstaat een lange discussie over de bestelling die geplaatst is. En dat ze ergens voor zou staan wat nu niet gebeurd. Daarna roept Madeleine een stelling in, het plan van Madeleine ja of nee. Dan zijn de boodschappen waarschijnlijk niet op tijd binnen. Er ontstaat weer onduidelijkheid, uiteindelijk komt de stelling wie er ontbijt wil en wie niet. Dan wordt weer de stelling veranderd door de druk vanuit de groep. Wie is er tegen het plan van Madeleine en wie is er voor. De meeste stemmen tegen wat betekent dat er opnieuw gekeken moet worden wat er met de 1500 euro moet gebeuren. Dan komt er een stelling over het menu, of deze goed is ja of nee. Iedereen is het eens met het menu. Daarna de stelling wie er ontbijt wil. De meerderheid stemt voor een ontbijt. Daarna de stelling wie het ontbijt betaald wil hebben van het dartboard, deze gaat dan weg. De meerderheid stemt dat het dartboard weg moet en dat daar het ontbijt van besteld wordt. Er komt ontbijt. Het plan gaat dus door behalve het ontbijt en het dartboard gaat weg. En daarmee zit de chaotische vergadering erop…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter