Home » Rupert en Imadiddin liggen samen in bed en Berend wil een plan tegen Madeleine opzetten

Rupert en Imadiddin liggen samen in bed en Berend wil een plan tegen Madeleine opzetten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond ging het weer over geld, Jeffrey, Berend en Isaac hadden het erover. Volgens de mannen moet er iets veranderen, een beetje chaos komen.

Jeffrey denkt dat het wel leuk gaat worden als iedereen veel zakgeld gaat krijgen. Dan wordt het genieten tijdens de weekvergaderingen. Berend denkt dat het wel verstandig is om een tegen plan tegen Madeleine moeten bedenken. Die moeten we gewoon overrulen. Daarom heb ik ook iedereen gepusht met we minimaal 30 euro zakgeld gaat Jeffrey verder. Dat je niet hoeft na te denken over ontbijt, lunch en dat soort dingen. Dat je met 4 mensen voor 120 euro wat kan kopen. Iedereen vind het geweldig, niet nadenkend over je dreft en andere dingen. Ze kopen allemaal troep. Dan ontstaan er irritaties, dan heb je geweldige… ah man! Kom op man het is al saai genoeg.

Inmiddels is de nieuwe dag alweer even aan de gang. We zagen Rupert en Imadiddin samen in bed liggen knuffelen… Verder wordt er nog druk gedanst. Er is nog een aantal uur te gaan voordat de dansmarathon van 50 uur voorbij is. Maar wat gaat er met het bedrag van 1500 euro gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter