Home » Babette waarschuwt Alicia voor Gert-Jan die achter haar aan zou zitten

Babette waarschuwt Alicia voor Gert-Jan die achter haar aan zou zitten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Terwijl de deelnemers een voor een de boodschappen doorgeven aan Madeleine en een aantal deelnemers het afdak bouwen besluit Babette het gesprek met Alicia aan te gaan. De twee hebben het over Gert-Jan.

Be aware zegt Babette, het is een super goede gast. Hij zal nooit wat doen of je grenzen… helemaal niet. Maar je kunt je wel bewust zijn van de signalen. Alicia vraagt zich af wat ze er dan mee moet doen. Met die voetmassage ook dan denk ik van de volgende keer ga je samen slapen of zo gaat Babette verder. Nee ben je gek antwoordt Alicia. Be aware dat is het enige wat ik zeg reageert Babette. Hij zei toch dat als een man weet dat een vrouw bezet is harder gaat jagen. Hij zit in de zelfde situatie. Volgens Alicia denken Babette en Isaac dat. Nee antwoordt Babette, dat zie ik toch. Wij kijken met andere ogen naar de situatie, iemand anders let daar niet eens op. Ik zie het aan zijn ogen, aan zijn vibe. Het kan ook zijn dat hij je ook gewoon mag. Alicia weet niet zo goed wat ze ermee moet. Ik ben ook niet zo naïef. Wees je gewoon bewust benadrukt Babette.

Verder is Nadir nog pissig, zijn zwembroek is namelijk verdwenen. Ik ben mijn zwembroek kwijt en daar baal ik een beetje van. Ik kan hem nergens vinden dus ik denk dat iemand deze onbewust heeft gepakt. Ik vind het een beetje jammer want het is Esther haar verjaardag en ze wilde dat ik er ook bij kwam in de hottub. Dan ga je toch in je onderbroek antwoordt Wendy. Kom er gewoon voor uit gaat Nadir pissig verder. Dat deed ik ook en andere niet. Wendy vraagt zich af waarom hij nou zo boos doet. Ik vertrouw gewoon niemand meer antwoordt Nadir. Ik word gewoon wantrouwig hier. Schijnheilige mensen hier. Tegen Esther doet Nadir ook nog zijn verhaal. Het is een spel en mensen worden hier helemaal anders zegt hij. Esther vindt dat hij zich er niet zo druk om moet maken. Als iemand het expres heeft gedaan, dan heeft diegene gewoon een probleem gaat Nadir verder. Dan heeft diegene een probleem met mij. Als ik erachter kom dat het stiekem is ga je een andere Nadir zien. Wil je je eigen daarin verlagen vraagt Esther. Het is gewoon niet eerlijk hier antwoordt Nadir. Esther vindt dat hij niet zo negatief moet doen en volgens Nadir is dat gewoon zijn emotie tonen. Als ik me er echt niet goed bij voel vraag ik mijn 24 uur wel aan gaat Nadir verder. Het gaat goed met mij, ik ben alleen geïrriteerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3.5]

Laat een reactie achter