Home » Esther ziet Jan-Willem wel zitten

Esther ziet Jan-Willem wel zitten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden Nadir en Esther een gesprek. De twee hadden het over hun mededeelnemers. Het lijkt erop dat Esther Jan-Willem wel ziet zitten…

Ik vind het wel fijn om voor iemand te zorgen en dat is Willem geworden zegt Esther. Ik zag dat hij alleen maar snoep had besteld en dan ben ik weer zo van ach dan kan ik ook een beetje zorgen. Dat vind ik gezellig en fijn. Nadir vraagt of Jan-Willem geen man is om mee te daten buiten. We hebben wel een afspraak gemaakt antwoordt Esther, als hij de pot wint komt ie met een Harley en dan gaan we naar Antwerpen. Zou het misschien iets voor meer kunnen zijn vraagt Nadir verder. Ik sta er wel voor open geeft Esther  toe maar ik ben wel erg kritisch. Volgens Nadir moet je dat ook zijn in deze tijd. Hij heeft eigenlijk alle punten wel die ik zoek in een man gaat Esther verder. Met een date is het alleen een plaatje maar hier leren we elkaar kennen zoals we zijn. We kunnen elkaar ook niet ontvluchten. Ik zocht een motorrijder dat is ie, ik zocht een man die geen kinderen heeft, een slanke man, een avontuurlijke man, een zelfstandige man. Hij heeft al een voorsprong op vele andere hoor ik zegt Nadir met een lach. Ja antwoordt Esther en Nadir merkt op gewoon kijken hoe het gaat. Ik heb geen haast reageert Esther en Nadir laat weten dat het ook een fijne man is. Ook goed voor de groep. Hij heeft ook temperament merkt Esther op. En ik hou wel van een man die tegen mij in kan gaan. Dus er zitten zeker wel wat pluspunten van wat ik in een man zoek. Hij is ook aantrekkelijk voor zijn leeftijd. Nadir zou het wel grappig vinden als er liefde ontstaat, ik zou het je wel gunnen. Ik zie wel wat het gaat worden zegt Esther. Ik sta er open voor maar ik weet nog niet of ik het echt zou willen.

Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. En vandaag is Esther jarig! De deelnemers hebben haar vannacht niet toegezongen maar lekker laten liggen na de 50 uur durende dansmarathon. Deze morgen wordt krijgt ze felicitaties als ze lekker heeft uitgeslapen. Haar ontbijtje wordt verzorgd en de schommelstoel in de loods is mooi versierd. Inmiddels is Madeleine bezig met alle boodschappen per deelnemer door te geven. Dit houdt ze niet digitaal bij maar schrijft alles op. Van de computer snapt ze nog niet zoveel…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

Laat een reactie achter