Home » Esther weet niet wat ze met de gevoelens voor Jan-Willem moet

Esther weet niet wat ze met de gevoelens voor Jan-Willem moet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Esther heeft eerder toegegeven dat ze Jan-Willem wel ziet zitten. Met Babette bespreekt ze dit nog eens, Esther weet momenteel niet wat ze met haar gevoelens aan moet.

Doordat ik het de afgelopen weken heb bekeken is hij voor mij helemaal niet 63 begint Esther. Zijn lichaam is wel wat  verouderd maar het is nog hartstikke goed. Het is gewoon voor mij wat moet ik ermee? Wat heb je tegen hem gezegd vraagt Babette. Ik zeg ik zit met gevoelens wat ik nog geen naam kan geven antwoordt Esther. Maar ik wil je even ontlopen, ik weet niet wat ik ermee aan moet. Hij vond dat wel begrijpelijk gaat Esther verder. Ik vind dat zo cool dat je dat gewoon durft reageert Babette. Dat vind ik echt jezelf kwetsbaar opstellen. Echt dapper! Ik heb ook gezegd dat ik me nu kwetsbaar voel gaat Esther verder. Ik weet niet goed wat ik met mijn gevoelens aan moet. Of dit echt is of is het gemis van Ruud? Ik weet het gewoon niet goed. Het is leuk dat ik hem leer kennen, ik vind het ook fijn om bij hem in de buurt te zijn. Wordt je er blij van vraagt Babette. In zo verre wel antwoordt Esther. Ik weet ook wel dat hij mij een beetje in de gaten houdt. Dat zegt hij niet maar dat lees ik. Maar het is wel zo van wat moet ik ermee. Babette snapt het wel, voor jou is het ook een game. Je zei toen ik ga me niet op hard niveau verbinden. Je kunt hier alleen niets ontlopen, dat is het gekke hieraan. Je zult wel moeten. Wat ook nog kan zijn dat de gevoelens die jij hebt nieuw zijn. Het kan ook zo zijn dat het meteen liefde of relatie is maar een potentie voor een liefdevolle vriendschap. Dat gaat ontwikkelen en zien. Even afstand nemen is altijd goed. Alleen ik denk dat hij misschien hetzelfde heeft. Ik kijk wel hoe het verder gaat lopen zegt Esther. Als hij naar mij toe komt is hij ook welkom. Kom je me wel zeggen als je echt verliefd bent lacht Babette. Esther lacht en knikt ja. Ze bedankt haar voor het gesprek en dat ze wilde luisteren. Babette benadrukt dat ze hier wel de kans heeft om te ontdekken. Daar is Esther het helemaal mee eens…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3]

Laat een reactie achter