Home » Gert-Jan brengt Zoë aan het huilen door een confrontatie

Gert-Jan brengt Zoë aan het huilen door een confrontatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren was er een confrontatie tussen Gert-Jan en Zoë. Gert-Jan zat ergens mee wat er gebeurde tijdens de dansmarathon. Hij besloot dan ook Zoë hierop aan te spreken. Wat voor drama zorgde.

Het zint Gert-Jan niet dat Zoë niet meer wilde dansen omdat ze op haar leeftijd last van haar knie zou krijgen. Zoë laat weten dat ze zich er misschien overheen had kunnen zetten. Maar ze zeiden ook dat je actief moest dansen. Ik vind het goed dat je meer als 10 uur hebt gedanst antwoordt Gert-Jan. Dat is hartstikke knap  van je en waardeer ik. Ik ben blij dat je mee hebt gedacht in het teambelang. Het doet me een beetje pijn dat jij het gevoel hebt dat alles wat “negatief” was heel groot maakt gaat Zoë verder. Helemaal niet alles antwoordt Gert-Jan, we kappen dit gesprek want… Ik krijg dat gevoel wel zegt Zoë en Gert-Jan laat weten dat hij het dan verkeerd gezegd heeft. Volgens Zoë hoort hij maar een klein stukje en maakt er een groot ding van. Gert-Jan ontkent dit en voegt eraan toe dat ze alles voor hem invult. Vraag voortaan het hele verhaal merkt Zoë daarna op. Dan ga ik voortaan de 50 uur terugvragen om alles te weten antwoordt Gert-Jan. Als je geen adviezen meer van mij wilt krijg je die niet meer van mij. Jij bent de eerste die er nu over valt gaat Zoë verder. Ik hoef niet elk advies wat jij geeft op te volgen. Volgens Gert-Jan luistert ze nergens naar. Ik hoor je antwoordt Zoë maar wat moet ik er nu aan doen? Ik vind dat ik mijn best heb gedaan, dat ik er alles heb uitgehaald. Ik ben trots op mijzelf dat ik daar heb gestaan. Ik vind die jonge meid opmerking echt… iedereen had last van zijn rug. Gert-Jan wil er over ophouden, Zoë loopt daarna weg. Naar mens zegt Gert-Jan nog als ze weg is. Gewoon lekker naar huis gaan, stomme b*tch.

Zoë legt daarna nog eens aan Sasha uit wat er nou aan de hand is. Gert-Jan komt de kamer in en hij vraagt of ze nog boos is. Ja antwoordt Zoë, ik leg het net uit aan Sasha. Daarna breekt ze in huilen uit, ik word gewoon gestraft op iets. Helemaal niet antwoordt Gert-Jan, ik heb gewoon één ding aangegeven! Het was één ding snikt Zoë, terwijl ik ook zoveel goede dingen gedaan heb. Iedereen had last! Dat boeit me totaal niet antwoordt Gert-Jan. Als die weggaan boeit het mij niet en bij jou wil ik dat niet. Als ik geen tips meer aan je geef dan heb ik schijt aan je maar dat heb ik niet. Wat heb ik hier aan vraagt Zoë nog steeds huilend. Je bent een jonge meid antwoordt Gert-Jan, kom op en laat je zien! Ik ben toch ook verder gegaan antwoordt Zoë. Ik vind het gewoon jammer gaat Gert-Jan verder. Ik wil je gewoon helpen benadrukt hij. Uiteindelijk wordt Zoë weer wat rustiger. Ze besloot Gert-Jan een paar uur laten even apart te nemen. Sorry dat ik zo uitbarstte begint ze haar verhaal. Ik vond het heel lief van je, ik waardeer je advies maar niet alles neem ik mee. Ik werd gewoon boos omdat ik ook goede dingen had gedaan. Ik heb mezelf bewezen en trots om mijzelf. Ik vind het ook zelf om mijzelf te verwoorden. Gert-Jan antwoordt dat hij dat ook heeft moeten leren. Ik wil juist helpen, we hebben vanaf het begin een klik. Anderen maken ook fouten maar dat interesseert mij niet. Maar jij, of Nadir, Alicia of Babette iets hebben dan wel. Ik hoop dat het dan ook gebeurd, we moeten elkaar ook helpen. Misschien kwam het er bot bij mij uit, mijn excuses daarvoor. De twee praten er nog erg lang over door, geven elkaar uiteindelijk een knuffel en alles is weer goed…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3.5]

Laat een reactie achter