Home » Isaac deelt zijn plan over de 500 euro die hij eerder verdient heeft

Isaac deelt zijn plan over de 500 euro die hij eerder verdient heeft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is vrij rustig verlopen in een jaar van je leven. Een groot deel van de deelnemers oefende voor het naderende boksgala. Daarna was de “talkshow” van Gert-Jan. Hierin bevraagd hij elke woensdag een aantal deelnemers over bepaalde gebeurtenissen. Dit keer waren Janet, Isaac en Bern te gast.

Janet vertelde wat over de kas en hoe het ervoor staat. Bern had het over een eerdere deelname aan een dansmarathon. Isaac had het over de individuele verdienopdracht waarbij hij een flink bedrag heeft gewonnen. Gert-Jan vraagt aan hem wat hij dacht toen het alarm ging. Isaac vertelt dat hij een eliminatieopdracht verwacht had. Maar helaas was dit niet zo, de meeste hier in de loods wachten daar volgens mij wel op. Het was een verdienopdracht, wat altijd goed is. Was het gewicht voor jou makkelijk te raden vraagt Gert-Jan. Het kan lastig zijn antwoordt Isaac maar aangezien ik altijd wel bezig ben met gewichten heb je wel een kleine voorsprong. Maar toch heb je nog schoenen en kleren aan dus je moest wel een soort van gokken. Ik dacht zelf 2565 en ik heb iedereen goed bekeken en de tijd genomen. Ik heb tot de laatste minuut mensen bekeken en daar heb ik overal 2 kilo bij gegooid. Ik had geen idee dat ik er het dichtste bij zat, tot ik het pas zag. Wat gaat er dan door je heen vraagt presentator Gert-Jan. Zo mijn foto lacht Isaac. Iedereen is altijd benieuwd naar de foto. Heb je al nagedacht over die 500 euro vraagt Gert-Jan door. We kregen voordat het begon al te horen dat je 500 euro kon winnen gaat Isaac verder. Daarvoor had ik ook geen idee wat ik ermee zou doen. Ik was er totaal niet mee bezig. Ik laat me hier altijd verrassen. Als je over alles hier gaat nadenken wordt je helemaal gek. Deze keer ook, ik heb uiteindelijk 500 euro gewonnen. Ik ga er gewoon rustig over nadenken wat ik ga doen met de 500 euro. We geven hier altijd alles uit voordat we het binnenhalen. Binnen 24 uur is hier altijd meestal op 0. Ik ga het tegenovergestelde doen, lekker even op het geld zitten. Ik wacht wat er gaat komen en op het juiste moment ga ik er wat mee doen. Misschien niet in 1 keer, misschien verspreid in november, december, geen idee. Op het moment dat ik kopjes zie hangen en ik denk van hey ze kunnen het goed gebruiken in welke vorm dan ook, kom ik misschien tevoorschijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter