Home » De deelnemers doen bingo en Wanda hoopt dat er snel een eliminatie komt

De deelnemers doen bingo en Wanda hoopt dat er snel een eliminatie komt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De zondag verloopt vrij rustig, in de middag komt de groep bij elkaar voor een bingo. Deze hebben ze eerder gewonnen met een dart verdienopdracht. De prijzen worden bij elkaar gezet, het zijn verschillende prijzen. Zo staat er deodorant, naaigaren, dekentjes, verzorgingsproducten, sjaal en handschoenen, wc papier en ga zo even door. Madeleine neemt voor de bingo van start gaat nog even de spelregels door. Eunice geeft een draai aan het rad en noemt de getallen op. Kenzy en Jeffrey hebben als eerste bingo. Kenzy staat de prijs af aan Jeffrey. Na een aantal rondes zit de bingo erop, niet iedereen heeft een prijs weten te bemachtigen.

Verder zijn er  veel gesprekken over een eliminatie die ooit zal voorkomen. Kim heeft denkt dat Marciano ook wel een doelwit zou kunnen zijn. Maar wat ze doet als hij gaat al vraagt ze zich wel af. Ze weet het nog leuk zou vinden zonder hem. Als ik me niet chill voel dan ga ik. Wanda snapt het wel, als de groep niet snel veranderd en er een eliminatie komt weet ik niet of ik hier happy kan ben. Er is teveel gezeik en groep dingen. Ik kan niks delen met hem (haar vriend). Nu zitten we 3 weken lang met dezelfde mensen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter