Home » Janet is klaar met hoe het in de groep gaat, er is chaos en geen saamhorigheid meer

Janet is klaar met hoe het in de groep gaat, er is chaos en geen saamhorigheid meer

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. Vandaag is er een inloopochtend bij manager Madeleine. Janet wil graag iets met haar bespreken. Ze zit namelijk ergens mee.

Janet is namelijk niet blij met hoe het er momenteel in de groep aan toe gaat. Het wordt gewoon een zooitje zegt ze tegen Madeleine. Ik vind het gewoon niet leuk meer, iedereen is maar in de keuken bezig. De hele dag is er geen droge theedoek, iedereen loopt met een vieze theedoek. Dan hebben we het over hygiëne, er wordt met een handdoek vaat afgedroogd. Als je normaal 3 keer per dag een maaltijd hebt, dan heb je droge theedoeken. Het zijn allemaal kleine dingen, kleine irritaties die op elkaars stapelen. Madeleine is het er wel mee eens en schrijft het op. Ik zou het ook in de groep zetten merkt ze op. Madeleine laat weten dat ze het al opgeschreven had. Janet heeft wel een aanvulling, schrijf op dat je extra kosten maakt voor schoonmaakmiddelen. Je hoort wel meer  gemopper, het is gewoon niet leuk meer gaat Janet verder. Ook de buiten kussens beneden laten, alles gaat naar boven. We kunnen niet eens meer buiten zitten klaagt ze verder. Als alles gereguleerd wordt in de keuken, het is een chaos je hebt nergens rust meer! Ja hier lacht Madeleine, ik zit hier ook bewust vaak. Alles staat hier ook, mijn schoenen, make-up alles. Ik ga het morgen sowieso bespreken benadrukt ze. Je hebt echt een punt. Het servies gaat ook altijd mee naar boven merkt Janet nog even op. Madeleine laat weten dat dit haar ook al was opgevallen. Ik wil weer gewoon die saamhorigheid terug in de groep zegt Janet. Madeleine is het daar ook mee eens, ik word ook een beetje chagrijnig door de dingen die gebeuren in de groep. Ik ben er ook mee naar bed gegaan. Volgens Janet moet ze dat gelijk corrigeren. Madeleine antwoordt dat ze dat ook doet maar dan gelijk grote monden krijgt. Ik heb geen zin om als iemand zo fel doet er tegenin te gaan. Janet dacht dat er twee keer per week bespreking zou zijn maar dat is volgens Madeleine niet zo. Maar met alles wat er speelt is dat misschien wel een goed idee om voor te leggen. Je kunt hier altijd naar toe komen benadrukt ze.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter