Home » Hebben Kim en Marciano gezoend?! En Bert is blij met zijn besluit om te vertrekken

Hebben Kim en Marciano gezoend?! En Bert is blij met zijn besluit om te vertrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond ging het er een stuk gezelliger aan toe dan de avond ervoor. De deelnemers zijn netjes gekleed speciaal voor het verjaardagsfeestje van Eunice. Er werd cake uitgedeeld en natuurlijk gezongen. Daarna roept Kim D nog even dat ze een stemming wil, elke dag een toetje (cake) of 1 keer per week banaan. De meeste zijn voor elke dag een toetje. Ook is er een menu samengesteld voor deze week door het kookteam wat toch zijn taken blijft doen. De avond is verder rustig verlopen.

Inmiddels zijn de deelnemers weer wakker. Bert is blij dat hij besloten heeft naar huis te gaan. Deze morgen houdt hij een monoloog over zijn keuze. Zo zou hij positieve reacties krijgen ondanks dat vele hem niet begrijpen. Ik weet dat het de juiste beslissing is. Ik heb geen spijt van mijn beslissing en heb geen spijt. Verder vertelt hij dat andere mensen niet weten wat het zitten in zo’n loods met je doet. Het was mooi weer maar nu zitten we op elkaars lip. Zijn monoloog gaat nog even door, zo heeft Bert het plan om mededeelnemers te negeren. Een enkeling luistert toch niet als je iets verteld. Ze hebben oogkleppen op en denken aan een ding geld. Ik ga maandag lekker naar huis en ik heb zo goed geslapen. Ik ga lekker met mijn vrouw op vakantie, het maakt me niet zoveel uit waarheen.

Kim, Mexx en Wanda hebben deze morgen gesport. Het gaat al snel over Kim en Marciano. De twee hebben een klik en er zou vannacht iets gebeurd zijn. Marciano en Kim hebben gezoend. Volgens Kim waren de camera’s niet op hun gericht en Marciano schermde zijn zender af met behulp van zijn handen. Ze laat de dames weten hem leuk te vinden maar in de war is en niet weet wat ze moet doen. Ook is ze bang dat hij boos wordt nu ze het gedeeld heeft met hun. Ook twijfelt ze of Marciano haar echt leuk vindt… Daarna volgt er een stream wissel. Wat gaat deze dag nog meer brengen in een jaar van je leven?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter