Home » Jasper verlaat definitief een jaar van je leven

Jasper verlaat definitief een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jasper moet een jaar van je leven verlaten, hij heeft de eliminatieopdracht niet gehaald. Jasper is niet blij, hij zou een land verkeerd uit hebben gesproken maar dat deed Imadiddin volgens hem ook. Ook Sasha en Bern zijn het er niet mee eens. Sasha is emotioneel en Bern vindt dat Jasper er nog rustig onder blijft. Wat moet ik anders zegt Jasper maar het liefst trap ik wat in elkaar. Ook Wendy lijkt zijn vertrek niet fijn te vinden. Jasper pakt zuchtend zijn spullen bij elkaar. En hij heeft veel spullen, met zijn koffer 3 dozen. Wat een sukkel zucht Jasper nog maar een keer. Hij neemt ruim de tijd om in te pakken maar dan is het toch echt tijd voor zijn afscheidsspeech.

Ook mijn tijd zit erop begint Jasper. Ik had al het idee om hier de poort uit te lopen met een finishvlag. En die finishvlag is ook nog heel toevallig met een vlaggen opdracht voegt hij er met een lach aan toe. Te vroeg en vroeger dan de planning in hoeverre je iets kan plannen. Alles heeft een reden en ik heb genoten. Heb veel geleerd, nieuwe dingen ontdekt. Nu kan ik kijken in hoeverre dat een succes is geworden hierbuiten. Uiteindelijk wilde ik een platform creëren voor mijn sport. Een springplank naar mijn uiteindelijke doel en dat is wereldkampioen worden. Er waren twee manieren mogelijk om dat te doen en dat was met de prijzenpot of met de aandacht die ik kon geven met mijn sport. Die aandacht is meer dan gelukt. Want wie kan nou zeggen dat je in een jaar van je leven lin een kleine beperkte tuin toch met een high speedway motor het hek uit knalt. Dat is toch wel een hoogtepuntje. Dus ik hoop dat ik daarmee de aandacht heb gecreëerd voor mijn sport. En dat ik daarmee verder kan op jacht naar mijn echte droomdoel en dat is wereldkampioen worden in de ice speedway. En ik zal niet stoppen totdat dat gelukt is. Deze strijd moet ik nu staken, ik wens jullie allen heel veel succes. May the best win en I just did it my way.

De groep klapt en Jasper krijgt afscheidsknuffels van iedereen, ook van Imadiddin. Daarna pakt Jasper zijn koffer en loopt richting de poort. Hij kijkt nog een keer achterom en zegt ciao! Daarna stapt hij de sluis in, gaat voor het game over bord staan en zegt game over. Het avontuur van Jasper in een jaar van je leven zit er definitief op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.2]

Laat een reactie achter