Home » Jan-Willem en Esther geven Madeleine een peptalk na de fikse ruzie

Jan-Willem en Esther geven Madeleine een peptalk na de fikse ruzie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Madeleine heeft ruzie met voornamelijk Wanda. Wanda is erachter gekomen dat Madeleine dingen vertelt heeft die in slaapkamer 3 zijn besproken, waaronder een lijst over stemmen. Met als gevolg dat er een flinke ruzie ontstond. Madeleine heeft na deze ruzie enige tijd in het kantoor gezeten en uiteindelijk op bed gelegen. Als ze beneden is gaat Jan-Willem het gesprek met haar aan. Hij geeft haar een peptalk.

Ik wil nog geen manager worden, ik wil eerst dat de rotte vissen eruit zijn begint Jan-Willem. Als er 1 of 2 blijven zitten is het niet zo erg, die kun je dan nog wel aan. Maar als er te veel zijn word je gekilld. Dat is er wat er aan de hand is. Dat laat ik niet gebeuren hoor antwoordt Madeleine. Jan-Willem is van mening dat ze spijkers met koppen moet slaan. Jij bent de baas nu he benadrukt hij. Vergis je niet, jij bent de baas, niet hun. Wat zou ik moeten doen dan vraagt Madeleine. Blijf gewoon je zelf, waai niet met alle winden mee antwoordt Jan-Willem. Je moet nu gewoon een keuze maken, dit ga ik doen, bam. F*ck hou, f*ck the world. Dit is waar ik voor sta en daar ga ik voor. Probeer je management zo goed mogelijk te doen. Hoe langer je erin blijft zitten des te meer ga je het jezelf aantrekken. Daar schiet je niets mee op. Madeleine dat ze voornamelijk boos op zichzelf is. Jan-Willem benadrukt dat iedereen wel eens fouten maakt. Je moet er niet in blijven hangen, je hebt ervan geleerd. Laat zien dat jij er weer bent voegt Esther eraan toe. En niet dat ze over je heen wandelen, ondanks dat je zelf weet dat je een fout gemaakt hebt. Emoties overkom je benadrukt Jan-Willem. En stelt voor vanavond even te kaarten. Madeleine vindt dat een leuk idee en volgens Jan-Willem is ze dan ook even ergens anders mee bezig. Esther adviseert ook nog even dat ze zich een beetje opfrist, ze ziet er uit als een wrak. Madeleine besluit daar toch nog even wat aan te doen. Weet Madeleine zich weer te herpakken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter