Home » Chaotische ruzie tussen Wanda, Madeleine en Kim D over lijstjes en complotten

Chaotische ruzie tussen Wanda, Madeleine en Kim D over lijstjes en complotten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de vergadering van vandaag is er een ruzie ontstaan tussen Wanda, Kim D en Madeleine. Een ruzie over lijstjes en andere complotten. De ruzie loopt zo erg uit de hand dat Madeleine in huilen uitbarst er er helemaal klaar mee is.

Wanda laat aan de deelnemers in kamer 3 weten dat ze op ontploffen staat. We de f*ck denk je wel dat je bent? Kim vindt haar ook niet sporen. Als Wanda is uitgeraasd gaat ze richting Madeleine voor een gesprek. De twee gaan het kantoor in. Ik vraag me echt af wat ik jou heb misdaan begint Wanda. Er komen allemaal mensen naar mij toe dat ze dingen van jou horen die wij in vertrouwen hebben besproken in de huiskamer. Ik zou diegene zijn die zou hebben gezegd dat Kim D snoepjes en brood steelt. Madeleine antwoordt dat ze haar naam nooit genoemd heeft. Wanda vertelt verder dat Kim D naar haar toe kwam en vroeg of ze op nummer 3 stond. Het lijstje wat jullie hebben. Ik weet het antwoordt Madeleine en Wanda vraagt zich af hoe ze daaraan komt. Jij hebt ook dingen vertelt daar over Leila en Jan-Willem, persoonlijke dingen. Ik heb nog nooit gedacht het door te vertellen. Dat heb jij in vertrouwen vertelt. De halve loods vertrouwt mij nu niet meer omdat ik aan jou heb toevertrouwd over hoe ik dacht over bepaalde mensen. Er is toen gezegd dat we elkaar konden vertrouwen. Je hebt ons allemaal bijgelapt. Volgens Madeleine wordt er heel veel bijgehaald en verzonnen. Ik heb het over Jeffrey gehad inderdaad geeft ze vervolgens toe. Ik hoorde van iedereen dat het algemeen bekend was. Dus dat klopt. Volgens Wanda verwachtte mensen dat en niet dat er een lijstje zou zijn. En ook dat Kim D mij aankijkt en zegt ja jij hebt gezegd dat ik gestolen heb. Zo heb ik het echt niet gezegd benadrukt Madeleine. Ik heb jou naam niet genoemd. En volgens Wanda heeft iedereen het over haar en wordt kamer 3 als de plannetjes smeed kamer gezien. Ik heb het alleen over Jeffrey gehad inderdaad zegt Madeleine. En er worden dingen bij verzonnen. Kim D heb ik inderdaad, maar daar heb ik mijzelf ook bij betrokken over het stelen. Dit denken meerdere. Volgens Wanda zijn dat echt geen dingen die je kunt vertellen aan hun. Madeleine zegt dat ze continu tegen zichzelf aanloopt. Ik moet gewoon niets meer zeggen. Madeleine geeft toe dat ze een fout heeft gemaakt, maar de helft wordt erbij verzonnen. Ik had inderdaad sommige dingen niet moeten zeggen. Ik voel me nu niet goed over wat ik gedaan heb. Wanda snapt dat maar zij voelt zich ook niet meer goed nu. Ik weet nu niet meer wie ik kan vertrouwen benadrukt ze. Ze staan op ons lijstje omdat ze gevaarlijk zijn, dat is niet voor de lol. En nu omdat je een ding zegt begint iedereen erover. Als het in de kamer was gebleven was er niets aan de hand geweest. Ik wil niks meer weten zegt Madeleine, je kunt mij beter niet vertellen. Ik ben niet gemaakt voor dit k*t spel. Ik ga zo wel naar de kamer om dat tegen ze te zeggen. Daar zou ik wel mee oppassen want dan bevestig je dat er een lijstje is. We hebben ons daar allemaal onderuit gel*ld.

Madeleine gaat uiteindelijk naar Kim D voor een gesprek. De twee lopen naar boven en Madeleine zegt f*ck jou he. Je verraad mij gewoon. Jij gaat letterlijk naar Wanda toe en vraagt waarom jij op plek 3 staat van het lijstje en van de snoepjes. Volgens Kim D is het gisteren al uitgelekt. Ze legt het nog eens uit en dat ze vroeg aan Wanda waarom ze op plek 3 stond, het was toch al uitgelekt. Ik heb Wanda haar naam nooit genoemd over die lijst zegt Madeleine, ik wordt hier zo gestoord van. Uiteindelijk besluiten de twee om Wanda erbij te halen. Mooi zegt Kim D enthousiast, vuur! Als de vrouwen in het kantoor staan zegt Madeleine dat Kim D zegt dat zij het lijstje zou hebben gemaakt. Ik hoor in de douche en gisteren dat er een lijstje is zegt Wanda, ik heb al 100 keer gezegd dat ik niet weet van een lijstje! Vervolgens komt Kim D naar de badkamer en zegt dat ze dingen zou stelen. Ik heb dat nooit gezegd! Ik vraag waar komt dit vandaan, Kim D zegt van dezelfde persoon die over het lijstje is begonnen dus andere Kim zegt dat is dan Madeleine. Daarom ben ik naar jou gekomen. Volgens Madeleine wordt er nu gezegd dat zij een lijstje gemaakt heeft maar dat is niet. Ik heb gehoord over een lijstje en dat Madeleine dat gezegd zou hebben gaat Wanda boos verder. Er is geen lijstje, dat er namen vallen dat klopt. Vergeet het lijstje zegt Madeleine, er zijn namen, die heb ik niet verzonnen. Nu wordt het overgebracht alsof ik het verzin. Het komt nu over bij hun alsof ik dat gedaan heb. Volgens Wanda is zij diegene is die gesproken heeft over een lijstje. Het verhaal komt bij jou vandaan! Ik heb dat niet verzonnen! Kim D vraagt daarna aan Wanda of er een lijst is, dit ontkent ze. En Kim D vraagt af waarom ze op Jeffrey gestemd heeft bij een proef die hij toch wel gaat halen. Wanda zegt dat dat haar fout is en Kim D wil weten wie de oprichter van het clubje is. Volgens Wanda weet ze niets van een lijstje en Madeleine roept dat er geen club is. Er zijn namen, geen lijstje benadrukt ze. Gisteren is er volgens Kim D wel een lijstje genoemd en volgens Madeleine ligt dat dan bij haar. Bij jullie zijn ook namen. De dames kibbelen nog lang door. En Kim D vraagt aan Wanda of ze gezegd heeft of ze zichzelf er onderuit aan het lullen is. Wanda ontkent en Kim D zegt dat Madeleine net 2 minuten geleden gezegd heeft dat Wanda zich er onderuit moest lullen. Madeleine wil geen antwoord meer geven en Wanda snapt er helemaal niets meer van. Kim D wordt gefrustreerd en dat snapt Wanda dan wel weer. Uiteindelijk zegt Madeleine tegen Kim D dat ze Wanda kan vertrouwen. Ga maar allemaal weg. Mij moet je niet vertrouwen. Ik zeg alles en praat alles door. Ga het kantoor uit anders ben ik in overtreding.

Madeleine loopt kwaad weg naar buiten. Al snel wordt ze emotioneel. Janet komt erbij zitten en Madeleine snikt dat ze alles fout doet omdat ze alles door zou vertellen. Ik ben gewoon niet te vertrouwen daarin, ik kan mijn mond niet houden. Ik had dingen vertelt die ik niet had moeten vertellen. Ik ben daar zo naïef in en nou is er ruzie en lopen ze tegen elkaar te schreeuwen en heb ze weggestuurd. Ik bedoel het niet verkeerd maar het zal wel. Jeffrey komt er later ook bij en Madeleine zegt wederom dat ze haar mond niet kan houden. Ik heb gezegd tegen Kim D van de week dat zij het eten jat. Dat ligt in de loods nu. En dat de kamer namen heeft om op te stemmen. Dat heb ik gezegd en dat ze op jou wilde stemmen. Dat wist ik al heel de tijd antwoordt Jeffrey. Dat zei ik ook al gaat Madeleine verder. Kamer 3 is boos omdat ik dingen hebt vertelt en Kim D en Kenzy hoort daar ook bij. Martin die er ook bij zit vraagt zich af waarom ze zoveel dingen wil vertellen. Ik ben gewoon een flapuit geeft Madeleine toe. Je komt nu jezelf tegen en je moet ervan leren merkt Martin op. Ik ben gewoon veel te eerlijk hiervoor snikt Madeleine. Leer ervan en incasseer zegt Martin. Volgens Jeffrey kon ze deze reactie wel verwachten en dat had Madeleine al gedacht. Martin krijgt Madeleine uiteindelijk rustig. En Madeleine wil even alleen zijn. Uiteindelijk stampt ze richting kantoor en smijt de deur dicht. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.4]

Laat een reactie achter