Home » Berend overweegt om manager te worden en het paalzitten verloopt goed!

Berend overweegt om manager te worden en het paalzitten verloopt goed!

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jasper, Kim, Isaac en Gert-Jan moeten 24 uur op een paal zitten. Ze zijn de nacht goed doorgekomen en zitten nog altijd op de palen. Het uiteindelijke doel is om 1000 euro te verdienen voor de huishoudpot. De andere deelnemers houden het viertal door middel van een rooster in gezelschap. Er werd een vuurtje gemaakt om de paal zittende deelnemers wat warmte te geven. Verder werd er veel gekletst over van alles en nog wat om de tijd te doden. Vanmiddag zit de 24 uur erop, gaat het hen lukken?

Afgelopen avond waren er verschillende gesprekken. Zo hadden Berend en Imadiddin het over management binnen een jaar van je leven. Berend twijfelt om manager te worden. Hij zou het in augustus wel willen, dan is de groep klein. Maar is het dan nog wel zo belangrijk vraagt hij zichzelf af. Maar van de andere kant is een grotere groep met problemen ook wel iets. Ik zit op een kantelpunt om het nu te doen. December zal wel lastig worden, dan wil iedereen. Dat is een leuke maand, als er geld is. Voor december een stabiele situatie organiseren zou ook wel wat zijn. Jij doet wat voor mij, ik doe wat voor jou. Dat geld ook voor het programma benadrukt hij. Als we actief bezig zijn, leuke tv maken dan komen ze ook naar ons toe. We hebben nu veel eten gehad, we hadden gewoon wat moeten doen. Vorige maand ben ik ook al gevraagd zegt hij tegen Imadiddin maar ik stond er niet open voor. Maar nu ben ik het wel echt aan het overwegen, ik heb veel vertrouwen gekregen van mensen die zeggen dat ik het moet doen. Waarop moet ik dan nog wachten?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

Tennisballen komen eraan 21 oktober 2022 - 10:37

Ruben pakt een verkeerd moment aan om zijn “beef” met Jeffrey aan te pakken..

Totaal onterecht!

Wat wilt Ruben nu in feite naar zijn eigener beargumenteren: Kiezen (lees: stemmen) tussen twee extremen. Wilt hij meerdere keuzes/stellingen (lees: voorgekauwd) of I.p.v. of je iets nu wel of niet wilt.

De vraag is, ja of nee.

Wat is democratie?

Om andere zaken kun je altijd nog kiezen/stemmen.

Nu is zaak: wil je dit wel, wil je dit niet..erna wordt wel gekozen/gestemd hoe verder omtrent wat gewild…….simple as that..met nieuwe inbreng, nieuwe instellingen en het kiezen/stemmen hieromtrent.

A reset indeed, as Marciano said..

Ben fan van Ruben als mede-dichter en gevoelspersoon als ik ben, maar hierin faalt hij Jeffrey zijn saamhorigheid’s intentie niet te accepteren..

Jeffrey is ook gegroeid……hij wordt steeds meer het eigenaardige ras genoemd “mens”.

Beantwoord

Laat een reactie achter