Home » Heeft Zoë een gele kaart gehad? Nadir wil er alles aan doen zodat ze een tweede krijgt

Heeft Zoë een gele kaart gehad? Nadir wil er alles aan doen zodat ze een tweede krijgt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vannacht was er nogal wat commotie ontstaan nadat Mexx en Martin met elkaar hadden gezoend. Zoë was kwaad geworden en er is blijkbaar nog meer voor gevallen. Nadir spreekt met Jan-Willem over Zoë en een gele kaart die ze ontvangen zou hebben.

Het was echt chaos begint Nadir, dan ben je toch ook echt dom. Je bent hier 7,8 weken dan beschouw je iemand als vriendin waar je voor op komt. Toen we daar zaten flipte ze (Zoë) ook al bijna he, toen ze met mij en Madeleine zat. We hadden het erover dat je Zoë niet iets moet vertellen want dan loopt ze gelijk naar iemand toe om door te roddelen. Toen werd ze ook helemaal… Dat had haar eerste gele kaart kunnen zijn gaat Nadir verder. Maar die heeft ze nu al dus… Vind je het zielig? Jan-Willem antwoordt ietwat sarcastisch ja. Zullen we uit medelijden vragen of we bezwaar in kunnen dienen gaat Nadir verder. Ze doet zich nu heel groot voor denk ik maar ze vind het wel lastig om haar plek in de groep te bemachtigen. Ik zou wel willen dat ze een tweede gele kaart krijgt gaat hij verder. Zodat ze het programma verlaat. Maar ik weet niet of dit binnen dit format past en mensen dat willen. Ik heb wel dingen om haar uit de tent te lokken. Jan-Willem laat weten dat het hem niet zoveel uit maakt en het hem niet zoveel boeit. Het is alleen wel een risico dat als ik het doe mezelf in mijn vingers snij gaat Nadir verder. Dat mensen zien dat ik iets opstook en dan ehm… Snap je? Ik zie er liever vandaag als morgen vertrekken, dit is wel een kans om daar iets in te creëren. Hoe zie jij dat? Jan-Willem laat weten dat hij daar niet over nadenkt. Je moet je er niet druk over maken, het gaat vanzelf een keer. Het verandert niks, het gaat heel langzaam. Daar heb jij geen invloed op, misschien eventjes… En dan?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter